Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica

Nicole Kidman (56) pozirala u haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a pokazala i trbušnjake

Special Ops: Lioness photocall and screening - London
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION
1/7
17.07.2023.
u 22:00

Prekrasna glumica, za koju mnogi misle da se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, sada se na premijeri serije „Special Ops: Lioness” koju su organizirali Paramount+ i Vanity Fair pojavila u crnoj haljini s prorezom. Nicole je pokazala isklesane trbušnjake, a zbog izreza vidio se i donji dio njenih grudi.

Glumica Nicole Kidman (56) godinama privlači pažnju svojim izgledom. Prekrasna glumica, za koju mnogi misle da se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, sada se na premijeri serije „Special Ops: Lioness” koju su organizirali Paramount+ i Vanity Fair pojavila u crnoj haljini s prorezom. Nicole je pokazala isklesane trbušnjake, a zbog izreza vidio se i donji dio njenih grudi. Uz haljinu nosila je i elegantne prozirne crne rukavice, dok je na nogama imala sandale. 

Nicole Kidman and Zoe Saldana at the Lioness Special Ops Launch, Tate Britain, London, UK, July 11, 2023. Photo by Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM Photo: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/ABACA
Foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/ABAC

 Nicole je učvrstila je svoj status modne ikone nakon što je prošle godine objavljena naslovnica za časopis Perfect.

VEZANI ČLANCI:

Oskarovka je na fotografiji pokazala svoje isklesane trbušne mišiće i bicepse u mini suknji i topu, a mnogi su komentirali kako izgleda barem 20 godina mlađa. 

 

Naslovna fotografija bila je jedna od niza avangardnih slika koje je snimio fotograf Zhong Lin za treće izdanje časopisa Perfect, koji slavi najveće ikone pop kulture.

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

Special Ops: Lioness photocall and screening - London
1/31

Inače, glumica se 2022. godine našla na udaru kritika obožavatelja nakon što se je objavljena njena fotografija u na naslovnici holivudskog izdanja Vanity Faira. Tema broja su glumci nominirani za Oscar, pa su osim Kidman, koja je ove godine nominirana za glavnu žensku ulogu u filmu "Being The Ricardos" predstavljeni i Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Michaela Jae Rodriguez. Kidman je na naslovnici pozirala u oskudnom Miu Miu kostimiću koji imitira školsku uniformu, a fanovi su na društvenim mrežama kritizirali fotografiju, smatrajući kako je previše fotošopirana.
Kidman je 2007. u jednom intervjuu kazala kako nikada nije otišla na estetske korekcije već da je razlog njezinog lijepog tena zdrav način života.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije