Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova serija

Nedjeljom ujutro, subotom navečer - Mamurluk na hrvatski način

nedjeljom ujutro (1)
Foto: Nedjeljom ujutro, subotom navečer
1/5
05.05.2012.
u 08:00

– Budio sam se svugdje nakon burnih noći, najčešće u tramvaju. No to su najbenignija buđenja. Ona luđa pogledajte u seriji – poručuje redatelj Predrag Ličina.

Ako je vjerovati najavama, ove jeseni na male ekrane stiže serija koja bi hrvatski TV humor mogla uzdignuti iz pepela. Riječ je o dramskoj seriji s humorističnim elementima od 15 epizoda “Nedjeljom ujutro, subotom navečer” redatelja Predraga Ličine koja će zahvaljujući škakljivim temama prodrmati vječno suzdržanu domaću javnost.

– Neka ljudi vide u kakvoj okolini živimo. Ništa u seriji nije izmišljeno, sve se dogodilo meni ili ljudima oko mene – kaže redatelj Ličina, čiji glavni junaci provode lude subotnje večeri i još bizarnija buđenja nedjeljom ujutro.

– Budio sam se svugdje nakon burnih noći, najčešće u tramvaju. No to su najbenignija buđenja. Ona luđa pogledajte u seriji – poručuje redatelj. Uz Ivu Mihalić, Kseniju Marinković, Mirnu Medaković i Ivu Gregurevića, u glumačkoj ekipi našao se i Dušan Bućan.

– Mogli bismo to nazvati hrvatskom verzijom “Mamurluka”, samo mislim da će ovaj projekt biti još prodorniji od tog filma. Ovo je jedna sasvim drugačija komedija u kojoj ne štedimo nikoga, a progovaramo o svemu o čemu se danas javno ne govori. Glumim vlasnika lokala u kojemu sve tajne glavnih junaka izlaze na vidjelo – objašnjava Bućan kojega ovog ljeta očekuje prava životna avantura. S prijateljem Borisom Veličanom putovat će SAD-om i snimati dokumentarac o toj zemlji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije