Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUNJA MUTEVELIĆ

"Ne tražim dečka, nego buldoga kojeg želim maziti i paziti"

dunja (1)
Foto: HTV
1/4
01.05.2011.
u 09:00

– U manekenstvo me gurnula mama jer sam kao djevojčica bila sramežljiva i zatvorena. I dobro je postupila jer mi je taj hobi puno pomogao da se “osokolim” – kaže nova bingo djevojka.

Kad je kao brucošica na Ekonomskom fakultetu zagrebla svoju prvu instant-srećku, plavokosa ljepotica Dunja Mutevelić nije ni sanjala da će nekoliko godina poslije upravo ona donositi osmijeh na lica brojnih igrača HTV-ova “TV Bingo showa”. S angažmanom voditeljice emisije, u kojoj je zamijenila iskusnu Karmelu Vukov-Colić, u 25-godišnjoj apsolventici probudila se želja da se i sama okuša u igrama na sreću.

– Dosad sam igrala samo instant-srećke gdje zagrebeš i vidiš jesi li što dobio. Nadala sam se autu, ali nisam nikad ništa dobila. Međutim, razmišljam kako bih mogla, sada kad znam pravila bolje, malo temeljitije posvetiti se igrama na sreću – otkriva Zagrepčanka presretna što je upravo ona bila izabrana za novu Bingo djevojku. Ništa manje nije zadovoljna ni suvoditeljem, Robertom Kurbašom.

– Boljeg kolegu nisam mogla poželjeti! Dosta mi pomaže savjetima jer sam ja ta koja ima tremu prije emisije – priznaje. Atraktivna Zagrepčanka u voditeljskom je poslu početnica, ali manekenskim vodama uspješno pliva još od početka srednje škole. Članica je modne agencije Sandre Vranješ, snimila je brojne reklama i nosila revije u Hrvatskoj i u inozemstvu.

– U manekenstvo me gurnula mama jer sam kao djevojčica bila sramežljiva i zatvorena. I dobro je postupila jer mi je taj hobi puno pomogao da se “osokolim” – kaže manekenka koja se nekoliko tjedana prije voditeljskog debija našla usred medijskog skandala. Naime, jedan dnevni list objavio je vijest da je Dunju nakon jednog večernjeg izlaska pijanu za volanom zaustavila policija te da je noć provela u postaji na otrežnjenju. Ona je to demantirala kazavši da tu večer nije ni bila u Hrvatskoj, a, nenaviknuta na pažnju javnosti, lažni napisi prilično su je uzdrmali. To više jer je, ističe, najteži prometni prekršaj koji je počinila neplaćena karta za parkiranje.

– Živim u centru i imam mjesečnu kartu. Nekad ne bih stigla na vrijeme kupiti novu kad mi istekne pa bi me ujutro dočekala čestitka. To su bili moji jedini susreti s prometnom policijom – odlučna je voditeljica u čijem životu trenutačno ne postoji nijedan poseban muškarac. A više nego potragom za dečkom, okupira je traženje kućnog ljubimca, za maženje i paženje, kojeg si već duge priželjkuje – francuskog buldoga.

– Baš sam neki dan s prijateljicom smislila odlično ime za peseka, tako da je sada sve spremno za njegov dolazak – zaključuje.

Komentara 2

TM
trade_mark
17:39 03.05.2011.

isuse, koja debilana... a gle ovog \"hvala-ti-bože-što-sam-ljiep\" kurbašu s ovom kre*enskom frizuricom i debil*im pogledom u očima. o nebo otvori se i uzmi me sad,,, sad da više ne moram gledati ove osobe na televiziji, u novinama....

BI
Bisera
18:30 05.06.2011.

uspijeva ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije