Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju

Nataša Janjić objavila je fotografiju sa suprugom i pohvalila se gdje uživaju: 'Naša avantura'

Foto: Instagram
1/10
20.10.2022.
u 22:21

Glumica je pokazala kako su posjetili dvorac u Škotskoj s kojeg su imali pogled na jedan dio grada, a baš od tamo objavili su i veselu fotografiju.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem je Instagram profilu objavila niz fotografija i video na kojemu je prikazala kako su ona i suprug Nenad uživali na putovanju u Škotskoj. Glumica je pokazala kako su posjetili dvorac s kojeg su imali pogled na jedan dio grada, a baš od tamo objavili su i veselu fotografiju. Nataša je pozirala naslonjena na Nenada, a oboma je bio vidljiv osmijeh na licu. 

Glumica je nosila potpuno ležernu kombinaciju. Na sebi je imala trenirku na koju je kombinirala kaput, a kao modni dodatak imala je sunčane naočale. Kosa joj je bila raspuštena, a šiške je svezala. Natašin suprug Nenad za ovu je prigodu izabrao crni pulover, klasične crne hlače i crnu kožnu jaknu, a na glavi je imao crnu kapu i sunčane naočale.

- Naša škotska avantura - napisala je glumica pa dodala emotikon zelenog srca. U komentarima su im pratitelji uputili brojne komplimente.  "Lijepo vas je vidjeti", "Uživaj kad imaš s kim", "Prekrasan par", "Ma divni", pisali su im.

Nataša je prije tjedan dana otkrila kako uživa kod kuće. Glumica je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u Splitu te ljepotu svog rodnog grada opisala u opisu.

- Rekao bi čovjek- fotomontaža. Kad ono- moj grad. Kakvo veselje doći doma! – napisala je pored fotografija na kojima pozira u plavoj košulji sa sunčanim naočalima.

Inače, Nataša je sa suprugom Nenadom Medančićem u braku od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije