Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u blaženom stanju

Naša glumica odlično podnosi trudnoću! Druženja ne propušta ni nekoliko mjeseci prije poroda

Foto: PR
1/13
22.11.2019.
u 22:00

Na otvorenje su stigle brojne poznate dame, a posebno je blistala gumica Marija Borić koja će na proljeće na svijet donijeti svoje prvo dijete.

Prekrasna, sjajna i njegovana kosa nikada ne izlazi iz mode. Tu činjenicu potvrdilo je i druženje koje se održalo u novootvorenom hair and beauty salonu Fabula de Forma čija je kreativna direktorica Katica Topčić, jedna od najpoznatijih hair stilistica u regiji. Duga, kovrčava ili ravna kosa? Ponekad je doista svejedno, ali imperativ je da u svakom trenutku bude prekrasna, sjajna i njegovana.

Stoga nije neobično da su se na druženju u novootvorenom salonu Fabula de Forma pod vodstvom kreativne direktorice Katice Topčić okupile dame koje svoju kosu doživljavaju kao najjači i najvažniji adut. Na otvorenje su stigle brojne poznate dame, a posebno je blistala gumica Marija Borić koja će na proljeće na svijet donijeti svoje prvo dijete.

Foto: PR

Druženje u zagrebačkom salonu nisu propustile ni Aleksandra Dojčinović,  Petra Kurtela, Olja Vori, Tihana Harapin Zalepugin, Lara Antić, Gina Viktorija Damjanović, Katarina Baban, Ogi Antunac, Martina Čičko Karapetrić, Isabella Rakonić, Dora Predojević i brojne druge uvidjele su da uz MoistureProtect liniju više ne moraju brinuti o nepovoljnim vremenskim uvjetima i nedostatku kvalitetnih sredstava za njegu kose, a krivo tretiranje vlasi postaje prošlost.

Foto: PR

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
SamoMalo
16:26 23.11.2019.

Placeni oglas? Izgleda mi dzabe oglas.

DU
Deleted user
08:37 23.11.2019.

Jesenti milu bigulicu, zar mi imamo glumicu koja je trudna? To je vijest koja nas je duboko potresla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije