Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE SE NE SKRIVAJU

Marija Borić objavila prvu zajedničku fotografiju s novim suprugom

Marija Borić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
29.05.2019.
u 18:37

Nakon što su mediji donijeli priču o Marijinom izabraniku, čini se da ga ni ona više nema razloga skrivati. Prvo je na Instagramu promijenila prezime u Jerneić, a onda je i objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj nasmijana pleše sa suprugom.

Glumica Marija Borić više ne taji svog izabranika Branimira Jerneića za kojeg se udala proteklog vikenda. Podsjetimo, glumica na društvenim mrežama nije objavljivala njihove zajedničke fotografije, a mediji su za vjenčanje doznali kada su neki od uzvanika podijelili fotografije s vjenčanja. Prvo je glumica Lana Gojak objavila fotografiju marije u vjenčanici uz goste s vjenčanja, a onda ju je izbrisala. Zatim su fotografije na svojim profilima objavile i Marijana Batinić, Ana Radišić, Jelena Veljača, Ana Maras Harmander i Sandra Perković, no nisu napisale o kome se radi. 

Nakon što su mediji donijeli priču o Marijinom izabraniku, čini se da ga ni ona više nema razloga skrivati. Prvo je na Instagramu promijenila prezime u Jerneić, a onda je i objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj nasmijana pleše sa suprugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Bila je to savršena nedjelja • 🤵💍👰❤ . . . 📷➡️ @matejavrckovic

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

- Bila je to savršena nedjelja - napisala je glumica pokraj fotografije, a odmah su joj čestitali brojni prijatelji. 

Branimir Jerneić (42), aktualni je savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Jerneić je rođen u Zaboku, a član HDZ-a je od 1995. godine. Od 2004. do 2008. godine bio je pomoćnik tadašnjeg ministra Božidara Kalmete. Nakon toga imenovan je za predsjednika uprave HŽ infrastrukture, lani je osnovao privatnu tvrtku EKO Dom d.o.o. Marija i on upoznali su se 2014. na hokejaškoj utakmici Medvešćaka. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:39 29.05.2019.

Šteta šta nije u nekoj poštenijoj stranci

GR
grodar
18:45 29.05.2019.

to tata?

GR
grodar
18:44 29.05.2019.

to tata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije