Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mir je pronašla u Zagorju

Naša glumica o sinu (2) kojeg je dobila s istaknutim HDZ-ovcem: 'Teta se požalila da je otkazao poslušnost'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
18.06.2022.
u 13:51

Marija i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić, nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a njihov sin je prije dva mjeseca napunio dvije godine, a Marija je ispričala kako usklađuje posao i obiteljske i majčinske obveze.

Glumica Marija Borić Jerneić nakon 13 godina života u Zagrebu prije par godina se vratila u svoje Zagorje i u Zagreb dolazi samo zbog posla ili prijatelja, pa je tako zbog prijateljice Aleksandre Dojčinović nedavno opet svratila do Zagreba kako bi joj čestitala na prvoj uspješnoj godini njezinog butika Lei Lou. Marija i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić koji je obnašao i funkciju savjetnika ministra Olega Butkovića, nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a njihov sin je prije dva mjeseca napunio dvije godine, a Marija je ispričala kako usklađuje posao i obiteljske i majčinske obveze.

-Imam dobru infrastrukturu. Moj posao je specifičan - kada su probe onda sam aktivna kroz jutro i večer, a predstave su isključivo večernja priča. Tu je muž, moja majka i moje sestre. Da njih nema ne bih ja to tako mogla, ali ovako sam baš opuštena i zahvalna na tome - ispričala je za RTL. Otkrila je i kakvu narav ima njezin sin i što joj je nedavno ispričala teta u vrtiću.

- Nedavno mi je teta u vrtiću rekla kako je prvi puta otkazao poslušnost. A ja sam je pitala: 'tek sada?'. On ima svoj karakter i meni se sviđa da je to tako. Normalne su to faze razvoja i ja ih podržavam. Primjerice, zna mi reći da nešto neće, a onda ga drugi put pitam i on se složi sa mnom. Ne znam jesam li autoritet, ali trudim se biti - kaže Marija.  Marija i Branimir vjenčali su se u svibnja 2019. godine u bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju.

VIDEO Ivan Huljić: Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize

 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Mario1000
Mario1000
14:59 18.06.2022.

Promocija večernjeg ime i prezime ,stranka,ime butika ,koliko novca dobio urednik

AN
antes
14:53 18.06.2022.

Molim VL, da objavi svoja mjerila, po kojima dodjeljuje epitet 'istaknuti' nekoj osobi. Također bi bila velika pomoć čitateljima, da redovno objavljuju rang listu istaknutih osoba uz obavezno navođenje broja klikova, koje su te osobe ostvarile na društvenim mrežama. To će uvelike pomoći kod snalaženja u Metaverzumu, koji je naša budućnost.

Avatar Storm95.
Storm95.
14:58 18.06.2022.

Potpuno nepoznatih dvoje okruglih, skoro debelih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije