Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Nakon tragičnog gubitka naša manekenka okreće novi list

Kristina Radić
Foto: Instagram
1/3
15.12.2019.
u 12:43

Kristina Bradač, manekenka i dizajnerica, jučer je izgovorila sudbonosno "da, uzimam" dugogodišnjem partneru Miri Radiću.

Dizajnerica i bivša manekenka Kristina Bradač jučer se udala za dugogodišnjeg partnera Miru Radića. Par je bračne zavjete razmijenio u jednom klubu u Zagrebu, a Kristinin kum bio je PR-ovac pjevačice Severine Kojić, Davor Grgin.

Bradač je gotovo odmah nakon obreda promijenila korisničko ime na Instagramu, odnosno dodala mu prezime Radić. S Mirom ima dvogodišnju kćerkicu Vivien.

Među uzvanicima je i bivša manekenka i vlasnica modnog portala Iva Radić.

Podsjetimo, nakon razvoda od bivšeg nogometaša Darija Smoje 2011. godine, danas 42-godišnja Bradač zaljubila se u sedam godina mlađeg Radića. - Nepopravljiva sam romantičarka i vjerujem da za svakog postoji osoba koja mu je suđena. Vjerujem u izvanserijsku ljubav. Mislim da je u tome i moja dodatna snaga jer nikada nisam izgubila vjeru u ljubav, čak ni nakon razvoda –  izjavila je Bradač jednom prilikom.

Ona i Dario su se razišli 2013. nakon godinu i pol dana ljubavi, a Kristina je probala pronaći sreću s bivšim crnogorskim nogometašem Nišom Saveljićem, no to nije dugo potrajalo.  Nekoliko mjeseci kasnije medijske stupce punile su priče da je lijepa dizajnerica ponovno u vezi s Radićem, što su oni i potvrdili na društvenim mrežama.

Kao razlog prekida naveli su neslaganje u karakteru. Dvije godine kasnije pokazalo se da je stara ljubav bila jača od svega. Na svadbu njene prijateljice 2015. godine došli su zajedno, a Kristina je objavila zajedničku fotografiju i Radića nazvala svojom ljubavi.

Kristinina najveća želja bila je da postane majka, no nažalost 2015. joj se velika životna želja nije ostvarila jer je nakon prijevremenog poroda u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju kći Sofie. No nakon tog bolnog događaja sreća joj se ipak osmjehnula. U jesen 2016. postala je majka malene Vivien.

– Dobili smo je baš pod bor. Rodila sam 24. listopada prirodnim putem u KBC-u Sestre milosrdnice. Rodila sam prije termina, ali danas je sve u redu. Porođaj je prošao bez problema, trudnoću je vodila prof. dr. sc. Vesna Košec i, zahvaljujući njoj sve je dobro završilo. Beba je nakon porođaja prevezena u KBC Rebro, gdje je sljedećih mjesec dana bila u inkubatoru. Zahvalila bih svim liječnicima na profesionalnosti, osobito pedijatrici dr. sc. Ruži Grizelj – rekla je tada Bradač. Malena Vivien danas je sretna, zdrava i iznimno šarmantna djevojčica.

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
15:43 15.12.2019.

"manekenke"..., "dizajnerice"..., "poduzetnice"..., "vlasnice modnog portala"...? Ima naš narod prastari i kudikamo razumljiviji naziv za to čime se bave ove "dame".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije