Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne viđamo ih često

Naša bivša manekenka i 7 godina mlađi poduzetnik nakon dugo vremena zajedno u javnosti

Foto: Bojan Zibar, Bruno Zlomislić
1/4
18.10.2019.
u 14:10

Miro i Kristina ne pojavljuju se prečesto na eventima, pa je mnoge iznenadilo što su ih ovaj put vidjeli. Naime, partneri su se zaljubili 2011. godine.

Bivša manekenka i modna kreatorica, a danas dizajnerica interijera, Kristina Bradač pojavila se na sinoćnjem otvorenju prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rover u društvu partnera, poduzetnika Mire Radića.

Miro i Kristina ne pojavljuju se prečesto na eventima, pa je mnoge iznenadilo što su ih ovaj put vidjeli. Naime, partneri su posvećeni obitelji i poslu te zbog toga manje izlaze, više su doma u društvu najboljih prijatelja. Zajedno su od 2011. godine, a Kristina se svega nekoliko mjeseci prije nego što se upustila u vezu sa sedam godina mlađim Radićem, razvela od nogometaša Daria Smoje.

-Nepopravljiva sam romantičarka i vjerujem da za svakog postoji osoba koja mu je suđena. Vjerujem u izvanserijsku ljubav. Mislim da je u tome i moja dodatna snaga jer nikada nisam izgubila vjeru u ljubav, čak ni nakon razvoda –  izjavila je Bradač jednom prilikom.

Razišli su se 2013. nakon godinu i pol dana ljubavi, a Kristina je probala pronaći sreću s bivšim crnogorskim nogometašem Nišom Saveljićem, no to nije dugo potrajalo.

Nekoliko mjeseci kasnije medijske stupce punile su priče da je lijepa dizajnerica ponovno u vezi s Radićem, što su oni i potvrdili na društvenim mrežama koje su sada zaključane.

Kristinina najveća želja bila je da postane majka, no nažalost 2015. joj se velika životna želja nije ostvarila jer je nakon prijevremenog poroda u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju kći Sofie.

No nakon tog bolnog događaja sreća joj se ipak osmjehnula. U jesen 2016. postala je majka malene Vivien.

– Dobili smo je baš pod bor. Rodila sam 24. listopada prirodnim putem u KBC-u Sestre milosrdnice. Rodila sam prije termina, ali danas je sve u redu. Porođaj je prošao bez problema, trudnoću je vodila prof. dr. sc. Vesna Košec i, zahvaljujući njoj sve je dobro završilo. Beba je nakon porođaja prevezena u KBC Rebro, gdje je sljedećih mjesec dana bila u inkubatoru. Zahvalila bih svim liječnicima na profesionalnosti, osobito pedijatrici dr. sc. Ruži Grizelj – rekla je tada Bradač.
Malena Vivien danas je sretna, zdrava i iznimno šarmantna djevojčica.

- Karakterno je na mene, a fizički je pravi miks i mene i supruga. Zapravo, svi mi govore da je 'ista ja', ali ja doista na njoj vidim puno tatinog' - kazala je 43-godišnja dizajnerica u jednom intervjuu.

Komentara 5

OK
okvals54
16:33 18.10.2019.

On Poduzetnk,kako to gordo zvuci.Kako ne pise sta on poduzima,ako o njoj pise ista je doruckovala prijw 30 godina.

OL
oliver81
14:41 18.10.2019.

sve su one nekim čudom postale dizajnerice,kreatorice,poduzetnice bez dana škole

Avatar ZLO
ZLO
15:43 18.10.2019.

I... koga je to briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije