Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od velikana

Nakon kratke bolesti preminuo John Sullivan, tata serije "Mućke"

Krijes Dubrava
VL
23.04.2011.
u 16:16

- S njegovom iznenadnom smrću oštećen je svijet komedije. John je bio čovjek koji je svaki dan pretvarao u humorističan, a za njegove šale znali su milijuni gledatelja - kazao je Gareth Gwenlan, producent "Mućki".

Autor ili bolje rečeno tata humoristične serije "Mućke", John Sullivan nakon kratke bolesti preminuo je u 64-oj godini života. Uzrok smrti još uvijek nije objavljen u javnosti.

Zajedno s njim danas je umrla i priča o obitelji Trotter za koju malo tko da nije znao. Osim serijala "Only fools and horses" Sullivan je radio "Citizen Smith", "Dear John", "Roger, Roger" i "The Green Green Grass" te je napisao brojne najavne numere za vlastite serije.

- S njegovom iznenadnom smrću oštećen je svijet komedije. John je bio čovjek koji je svaki dan pretvarao u humorističan, a za njegove šale znali su milijuni gledatelja. Zaista poseban i jako talentiran čovjek - kazao je Gareth Gwenlan, producent "Mućki".

Ključne riječi

Komentara 7

JM
ja-ma
17:18 23.04.2011.

Prerano.Velika šteta!Počivao u miru Božjem i hvala mu za najbolju seriju svih vremena!

Avatar Sor@n
Sor@n
14:18 24.04.2011.

Au revoir.

BO
Booyaka620
17:13 23.04.2011.

Jedan od najboljih serija svih vremena. Njezin naslov postao je životno pravilo u Hrvatskoj, tj. ovdje rade samo budale i konji... Delboy: \"This time next year, we\'ll be millionaires\". Ili duda-varalica za hrvatske političare: \"In this particular time, just aa couple years ahead, you will be a full member of EU....\" Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije