Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michael Fassbender

Najseksipilniji glumac današnjice ljubi rasnu Rumunjku!

mengela
Foto: Instagram
1/7
16.01.2014.
u 21:44

Michael Fassbender jedan je od najseksipilnijih holivudskih glumaca, no ne nedostaje mu ni talenta.

Michael Fassbender jedan je od najseksipilnijih holivudskih glumaca, no ne nedostaje mu ni talenta. Najveće priznanje talentu stiglo mu je danas, kada je nominiran za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu '12 Years A Slave'.

Dok su nominacije objavljivane, Michael se provodio u društvu svoje nove djevojke - Madaline Ghenee, rumunjske glumice i manekenke. 36-godišnji Irac i 25-godišnja ljepotica viđeni su kako se šetaju Italijom, držeći se za ruke.

Prema pisanju Daily Maila, Michael i Madalina upoznali su se 2013. godine na filmskom festivalu u Torontu. Prije nje, Michael je ljubio Nicole Beharie te Zoe Kravitz, kćerku slavnog Lennyja. Madalina je bila u vezi s Gerardom Butlerom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije