Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju zajedno

Ljubav cvate! Goran i Hana poljupcem čestitali Božić: 'Ljubite se, volite se'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/2
26.12.2018.
u 10:21

Veza na daljinu je teška, priča Hana, ali to njima nije nikakva prepreka. Kako je nekoliko puta naglasila, zlobni je komentari ne diraju previše već uživa u novoj ljubavi

Hana Rodić i 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec zajedno su čestitali svojim pratiteljima Božić na Instagramu. 

Goran se nakon završetka emisije vratio u Njemačku zbog posla, ali blagdane provodi s voljenom Hanom u Zagrebu.  - Sretan Božić i Sretna Nova godina. Ljubite se, volite se. I sretni vam blagdani - rekli su Hana i Goran u isti glas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanialexx)

Goran Jurenec je isprva izabrao Ivu Runjanin, a Hana je otkrila kako joj nije bilo svejedno.

 -Bila sam povrijeđena i nije mi bilo lako, ali nisam to htjela pokazati. Zaželjela sam Goranu sreću s Ivom jer kad ti je do nekoga stalo, želiš da ta osoba bude sretna - rekla je za RTL.

Podsjetimo, nakon što je izabrao Ivu, Goran se javio Hani kako bi joj rekao da nije siguran u svoj odabir. Počeli su se dopisivati i dogovorili za susret. Veza na daljinu je teška, priča Hana, ali to njima nije nikakva prepreka. Kako je nekoliko puta naglasila, zlobni je komentari ne diraju previše već uživa u novoj ljubavi. Istaknula je kako su njezine prijateljice sretne ako je ona sretna te imaju samo lijepe riječi za Gorana.

Jurenec se pak proteklih dana našao na meti udara ljutitih fanova "Gospodina Savršenog" koji su mu u komentarima rekli što misle o Hani kao konačnoj pobjednici showa, a on je žestoko branio svoju odabranicu.

Pogledajte video o neobičnim božićnim običajima: 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Sokol
Sokol
11:28 26.12.2018.

odvratno umjetno. moze joj tata biti

AN
ante555
11:39 26.12.2018.

Zar cete nas svaki dan maltretirati ovim nakaradnim likovima, koga to uopce zanima?

BE
Bel
11:49 26.12.2018.

A da nas prestanete j... u zdrav mozak s ove dvije spodobe.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije