Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u iščekivanju poroda

Monika Mamić bebu će roditi sinu za rođendan

monika
Borna Filić/Pixsell
08.12.2012.
u 12:00

– Već sam počela kupovati odjeću za bebu. Fokusirana sam na pripreme za porod pa ne stižem kupovati božićne darove – kazala nam je 30-godišnjakinja. Posljednje dane trudnoće provodi u šetnji i igri s četverogodišnjim sinom Josipom.

Monika Mamić bivša voditeljica Nove TV, u iščekivanju je: u idućih tjedan dana rodit će drugog sina.

– Već sam počela kupovati odjeću za bebu. Fokusirana sam na pripreme za porod pa ne stižem kupovati božićne darove – kazala nam je 30-godišnjakinja. Posljednje dane trudnoće provodi u šetnji i igri s četverogodišnjim sinom Josipom kojega je, baš kao što će i novu bebu, u prvim danima života povjerila poliklinici Podobnik.

Dolasku drugog dječaka raduje se, naravno, i njezin suprug Mario, sin direktora Nogometnog kluba Dinamo Zdravka Mamića. Ali najviše se veseli maleni Josip kojemu će se, ako bude sreće, brat roditi točno na njegov rođendan 15. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 11

AM
Axis Mundi
14:55 08.12.2012.

ako se pošteno baviš jednim djetetom, a kamo li s dvoje djece ili više, i obiteljskim obavezama općenito, teško da baš možeš samo sjedit' doma. inače, neke bi žene dale sve "karijere" ovog svijeta za samo jednu, najprirodniju - majčinstvo.. pa kad im se ostvari, ništa im više nije toliko važno. di je tu Monika, baš me briga. njen život, njena posla. inače, kaj se naslova i teksta i općenito "važnosti" teme tiče, ne znam jesam li zalutala na stranice storija ili je to još uvijek naš stari, dobri večernjak...;-)

SE
sestrićna
15:07 08.12.2012.

ljubav ne bira ..dali je to visa diners mastercard american...

BO
bolesnodrustvo
12:35 08.12.2012.

koji glupi naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije