Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 22 godine braka

Mladen Grdović nakon razvoda nije tužan: 'Sad će malo i proslaviti valjda'

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/6
22.10.2020.
u 15:03

Mladen i Brankica bili su zajedno osam godina prije nego li je on zaprosio te su se na posljetku i vjenčali u Las Vegasu kada su bili na američkog turneji.

Brak pjevača Mladena Grdovića i njegove supruge Brankice i službeno je gotov nakon 22 zajedničke godine. Brak je okončan na Općinskom sudu u Zadru nakon što je ovog svibnja Brankica podnijela tužbu protiv 12 godina starijeg pjevača radi razvoda braka, a sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri. 

Mladen i Brankica Grdović
1/6

- Čuo sam se s Mladenom i rekao mi je da ne želi ništa komentirati u javnosti. Rekao mi je da se rastao kao i svaki drugi i da što koga briga za to - kaže menadžer pjevača Ljubo Šeperić za 24 sata. Dodaje i da je Mladen dobre volje nakon svega.

-  Nije tužan. Sad će malo i proslaviti valjda. Vidim da nije u bedu. Bio je s prijateljima kad smo se čuli. Nije pio zadnjih dana, ali s njim nikad ne znaš. Ali uvjeren sam da će se on i Brankica nastaviti družiti i viđati, to su samo papirološki riješili razvod - kazao je Ljubo i dodao da bi od imovine mogli podijeliti kafić u Zadru i stan u Zagrebu, ali da je kuća u Zadru Maldenova djedovina. 

Mladen i Brankica bili su zajedno osam godina prije nego li je on zaprosio te su se na posljetku i vjenčali u Las Vegasu kada su bili na američkog turneji. Posljednje tri godine Brankica nije živjela s Mladenom već je odselila u podstanarski stan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:35 22.10.2020.

Brankica treba proslaviti !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije