Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o svom iskustvu

Zsa Zsa pokazala akne pred kamerama: 'Bilo je poprilično bolno, nisam mogla spavati'

Foto: Instagram
1/7
22.10.2020.
u 10:52

"Ne mogu vjerovati da sad bez problema skidam šminku pred kamerom i uopće mi to nije problem jer, kad vidiš da drugima to ne smeta, onda lakše prihvatiš samog sebe", kazala je Zsa Zsa.

Pjevačica Zsa Zsa već mjesecima nastoji osvijestiti javnost o problemima s kojim se suočavaju osobe koje se bore s aknama. Potkraj srpnja Zsa Zsa počela je objavljivati fotografije svog lica bez imalo uljepšavanja, a sada je pred kamerama 24 sata skinula šminku.

"Ne mogu vjerovati da sad bez problema skidam šminku pred kamerom i uopće mi to nije problem jer, kad vidiš da drugima to ne smeta, onda lakše prihvatiš samog sebe", kazala je Zsa Zsa koja se još jednom osvrnula na vlastito iskustvo i istaknula kako njezin problem s aknama dolazi od problema s hormonima. "Bilo je poprilično bolno. Lice me boljelo od akni, nisam mogla spavati, nisam mogla prati lice, nisam se mogla nasmijati", kazala je u videu pjevačica.

1/5

Podsjetimo, pjevačica je ljetos otvoreno je progovorila o problemu s aknama i tako pružila podršku mnogima koji se suočavaju s istim problemom. Zsa Zsa je objavila video u kojem je bez trunke šminke i pokazala kako joj lice izgleda bez imalo uljepšavanja i otkrila kako je upravo to razlog zbog kojeg se ne snima u posljednje vrijeme za društvene mreže.

"Ako se pitate zašto zadnje vrijeme ne objavljujem... Liječim kožu lica od vulkana koji mi izbijaju. Nije mi baš do toga da se slikam i snimam. Mentalno sam se vratila u srednju školu i samopouzdanje mi je ravno krumpiru. Mislim da je krumpir zapravo posve zadovoljan svojim izgledom. Pa eto, sad sam naletjela na jedan stari no make-up video i ne znam tko je ta osoba. Kad nađem lijek ili izumim time machine javit ću se" napisala je pjevačica. "U mojoj glavi je sad 'nadam se da im se nisam zgadila'. Ali znam da je tamo i puno vas kojima ovo treba. I znajte da niste sami. Akne lupaju jako na psihičko stanje i sliku o sebi", dodala je Zsa Zsa na svom Insta Storyju, a odmah potom obožavatelji su joj se počeli javljati s porukama podrške.

"Drago mi je, nemate pojma koliko. Srce će mi puknut od sreće koliko je pametnih ljudi u ovoj našoj zajednici. Nisam tražila da me/nas se obasipa rečenicama "ma lijepa si" jer znate da to ionako ne popravlja psihu, ali poruke kakve pišete puno su više od toga i ne mogu vjerovati da je toliko lijepa energija proizašla iz svega", zaključila je tada Zsa Zsa.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:11 22.10.2020.

Zsa zsa? Dajte najte, tako se sigurno ne zove. Dragica, Štefica, Fatima, Jovanka, Dušanka, kako? Čemu takav snobizam? Pjevačica? Nikad čuo.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:35 22.10.2020.

Treba za početak prekontrolirati svoju prehranu, izbaciti masnu hranu, dimljenu i sušenu. Kuhati si svaki dan povrće, jesto voće i izbjegavati kremaste proizvode uključivši i sladoled. Otići u toplice s vodom bogatom sumporom. Puno spavati, ići ranije na spavanje ii ne boraviti u zadimljenom prostoru. Jesti češnjak koliko se može a i pojedinu skulu premazati svježe prerezanim češnjakom. Izbaciti kozmetiku kompletno, možda ima alergijsku reakciju na neki sastojak. To za početak. I bit će dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije