Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIŠO KOVAČ

Mišo: Neka se Hajduk i Dinamo ne prepucavaju preko mojih leđa!

\'za dalmaciju....010109.....sibenik docek...nove...godine...2009....sibenik.....mate miso kovac Photo: Hrvoje Jelavic/Vecernji list\'
Hrvoje Jelavić/Arhiva VL
01.09.2011.
u 22:26

– Zdravko me nakon operacije jedini uspio motivirati da se ustanem iz kreveta i počnem hodati – izjavio je Mišo.

Otkako je Zdravko Mamić prije nekoliko dana na Dinamovoj konferenciji za novinare izjavio da od svoje ušteđevine želi kupiti dvosoban stan u Šibeniku svom idolu Miši Kovaču, ime legende hrvatske estrade ponovno ne silazi s novinskih stupaca.

U međuvremenu se medijima obratila i njegova kći Ivana, koja je zahvalila Mamiću na toj gesti, ali i naglasila da će njezin otac sam sebi kupiti stan bude li to želio te da mu je sada na pameti samo zdravlje i oporavak. Stoga nam se sinoć s rehabilitacije u Krapinskim toplicama napokon oglasio i sam Mišo Kovač:

– Puna mi je kapa prepucavanja između Hajduka i Dinama preko mojih leđa. Ja sam oduvijek bio hajdukovac, a to što sam već godinama prijatelj s gospodinom Mamićem ne znači da sam počeo navijati za Dinamo. I dosta mi je priča o tome da me netko "kupuje" ili otima bilo kome: uostalom i Zdravko je uvijek govorio da sam ja hajdukovac, ali da to uopće ne utječe na naše prijateljstvo.

– On je u najboljoj namjeri rekao to što je rekao u vezi tog stana u Šibeniku pa to, ako Zdravko kupi taj stan ili ne kupi, također neće ništa promijeniti u našem prijateljstvu. Od svih koji su mi dolazili u bolnicu jedini koji su me nastavili posjećivati i u toplicama su Zdravko Mamić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zdravko me nakon operacije jedini uspio motivirati da se ustanem iz kreveta i počnem hodati te sada ipak napredujem u oporavku. Već sam pet tjedana u Krapinskim toplicama i, ako bude i dalje sve u redu, oko 15. rujna možda ću kući – rekao nam je Mišo.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar gulag
gulag
23:03 01.09.2011.

Zašto bi netko trebao kupiti stan Miši Kovaču? Prodao je u životu toliko ploča i održao toliko koncerata da je morao zaraditi prilično love! Što je napravio s tim novcima? Di je lova?

OB
-obrisani-
23:43 01.09.2011.

Mišo: Neka se Hajduk i Dinamo ne prepucavaju preko mojih leđa nego zajedno otpjevajmo \"Od Jasenovca do Gradiške Stare\" i svima u svijetu pokažimo da smo \"Pravi\" i \"Vrlo Posebni\" !

NI
nisde
12:06 03.09.2011.

MIŠO LEGENDO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije