Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Mirna Medaković: Odjeću volim kupovati samo na sniženjima

Mirna Medakovic
Borna Filić/Pixsell
30.11.2012.
u 22:00

Tijekom pauze između plesnih proba glumica je obilazila dućane. Nakon odmora zvijezda se vraća na podij pokazati znanje quickstepa. U showu je muči ispravno držanje leđa jer je inače, priznaje, pogrbljena

Kako show “Ples sa zvijezdama” odmiče, zvjezdane sudionice sve više paze na izgled – kako na podiju, tako i izvan njega.

Glumicu Mirnu Medaković zatekli smo u Mangovu dućanu gdje je, vrzmajući se među vješalicama, potražila osvježenje za svoj ormar.

– U dućanu prvo gledam odjeću koja je na popustu, ona me jako razveseli. No, nisam uvijek sretne ruke pa na velikim popustima – kad se u zimu rasprodaju ljetne stvari i obratno – često ne pronađem nešto za sebe. Prije sam zbog sniženja putovala u Austriju, sada željene predmete kupujem kod nas – kaže 27-godišnjakinja.

U ovim, zrelim godinama, tvrdi, odjeću prihvaća kao saveznika koji joj uljepšava tmurne dane.

– Odijevam se prema raspoloženju, ali nikad ne bih odjenula kapri hlače. Kad sam bolje volje, puna sam samopouzdanja i ne kolebam se oko izbora “krpica”. One su odraz mojega karaktera, a ne stila jer ga ja uopće nemam. Zbog toga, sigurna sam, nikad neću završiti na listi najbolje odjevenih Hrvatica – iskreno će Mirna.

Amaterska plesna zvijezda ove će subote opet “iskočiti” na HTV-ov plesni podij. S plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem vraća se u natjecanje gdje će se quickstepom pokušati izboriti za visoke ocjene publike i žirija.

– Quickstep je prava veselica, jedva čekam otplesati novu koreografiju. Jedini mi je problem uspravno držanje jer sam inače nonšalantna i pogrbljena pa mi je tijekom plesa teško zadržati pravilan položaj leđa – kazala je glumica Mirna Medaković.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
22:12 30.11.2012.

Mirna, tebi svaka odjeća dobro stoji, a tek.....iz pristojnosti nebum završil, pusa >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije