Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna dubrovčanka

Mirela Delić iz Azerbajdžana: Istina je, Ivano Balić i ja smo zajedno

ivano balic
Foto: pixsell
1/3
02.05.2011.
u 08:59

Hrvatski rukometaš već je šest mjeseci u vezi sa 29-godišnjom Dubrovčankom koja igra odbojku za klub Rabit iz Azerbejdžana, piše Extra

– Da, istina je, Ivano Balić i ja smo u vezi, to je sve što ću vam reći. Žurim na trening, trener će se ljutiti ako zakasnim – iz dalekog Azerbajdžana potvrdila nam je odbojkašica Mirela Delić da ljubi jednog od najboljih svjetskih rukometaša svih vremena.

I sam Ivano za tjednik Extra potvrdio je da je već pola godine zaljubljen u 29-godišnju sportašicu iz Dubrovnika i tako, nakon pet godina, prekinuo medijsku šutnju o ljubavnom životu.

Bila mu je to mrska tema otkad se 2006. razveo od supruge Ivane s kojom ima 10-godišnjeg sina Dinu. Njegova odluka da više ne šuti upućuje i na to da je 32-godišnji sportaš i jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja potpuno siguran u ljubav koju gaji prema atraktivnoj brineti koja ga je, kako kažu njegovi prijatelji, ostavila bez daha. Osim za hrvatsku reprezentaciju, Ivanova nova djevojka trenutačno igra i za klub Rabit iz Bakua, glavnog grada Azerbajdžana.

Rođena je u Dubrovniku, a sportsku karijeru gradila je u Sloveniji, Rusiji, Španjolskoj, Turskoj i Francuskoj. Za oko mnogih muškaraca, pa tako i svog novog mladića, zapela je na fotografijama Stephana Lupina u sklopu kampanje promocije odbojke na kojima je Mirela u Poreču pozirala u kupaćem kostima i tako pokazala zanosne obline. Iako slovi za velikog zavodnika, Ivano je nakon razvoda imao samo jednu dužu vezu, i to onu s Mašom Pavleković.

Za njihovu se ljubav saznalo 2009. tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva, a veza je ubrzo nakon toga pukla. Je li rukometaš u zgodnoj Mireli Delić napokon pronašao onu pravu drugu ljubav, vrijeme će pokazati. (kb/vlm)

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:12 02.05.2011.

Zelimo puno srece i ljubavi oboma.

VI
vidimškoj
15:06 02.05.2011.

gospe mi da sam mlađi i ja bi se zaljubija u nju......

AN
Andreeejjj
16:46 02.05.2011.

Puno sreće i ljubavi...pa i djece...Mirela i Ivano = dream team...čestitammmmmmmmmmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije