Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mila Elegović od Navojca dobila sliku na kojoj joj se vide grudi

BOK je otvorila Mila Elegovic, koja je za dar od Gorana dobila fotografiju s izložbe Damira Špehara. Fotografije se sjećaju svi ljubitelji BOK-a jer joj se zbog prozirne crne haljine koju je nosila na festivalu 2009. godine naziru grudi.
05. svibnja 2012. u 16:30 3 komentara 2092 prikaza
mila (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

U Bjelovaru je u petak navečer otvoren jubilarni 10. BOK festival – u Domu kulture Bjelovarski odjeci kazališta počeli su, umjesto kazališnom predstavom, projekcijom filma “Parada” u kojem glumi domaćin i umjetnički direktor BOK festa Goran Navojec.

BOK je otvorila Mila Elegovic, koja je za dar od Gorana dobila fotografiju s izložbe Damira Špehara u sklopu BOK festa. Fotografije se sjećaju svi ljubitelji BOK-a jer joj se zbog prozirne crne haljine koju je nosila na festivalu 2009. godine naziru grudi.

Odjevena poput Marilyn Monroe, simpatična je glumica prihvatila šalu kolege i sa smiješkom preuzela dar.

Elipso

  • -obrisani-:

    Dno dna HR glumišta...večeg jada rijetko je još ko vidio...svašta glumataju a za ništa nisu..od reklama,serija,tu i tamo nekih filmića...pa te tu i tamo vode kao neke zabavne programe...a na kraju balade jedna velika nula...

  • -obrisani-:

    A ovaj Navojec je kao neki glumac...prvi glas...ovi naš kvazi glumci si samo dijele neke nagrade al sami sebi....

  • mightymraz:

    Možda ljudi imaju prevelika očekivanja od naših glumaca jer ih uspoređuju s velikim zvijerkama... Ali, možda naši nisu toliko dobri na filmovi, ali zato u kazalištima su odlični i stvarno ih je užitak gledati.