Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURVIVOR

Mihaela se još ne može pomiriti s odlaskom iz showa: 'Suza za suzom je išla i još uvijek ide...'

Foto: Nova TV
1/13
23.03.2023.
u 15:11

Mihaela Pavlović morala je napustiti show Survivor zbog ozljede, a nakon povratka iz Dominikanske Republike još uvijek žali zbog odlaska jer je bila spremna na pobjedu

Da sudjelovanje "Survivoru" nije nimalo lak zadatak, potvrdila je Mihaela Pavlović iz plavog tima koja je napustila show zbog ozlijede koju je zadobila već na prvom poligonu.

- Na svakom intervjuu nakon odlaska, pa tako i na ovomu, mogu reći da se osjećam jako tužno i neispunjeno. Još uvijek ne mogu vjerovati da mi se ovakva vrsta ozljede mogla dogoditi već u prvom danu i prvom poligonu. Baš sam neutješna. Jako mi je teško palo to što sam dobila priliku sudjelovati na nečemu što sam cijeli život htjela i da sam na ovakav način spriječena u tome. Sva ta silna želja za odigravanjem poligona i preživljavanjem ostala je duboko u meni i ne znam gdje bih je uopće usmjerila - kazala je Mihaela za dnevnik.hr. 

Iako je bila svjesna rizika u showu, nije očekivala da će se to baš njoj dogoditi, pogotovo u ranoj fazi. 

- Nisam nikako očekivala da bih na ovakav način mogla napustiti show. Bila sam svjesna da postoji velika mogućnost od ozljeda, ali da mi se ovako što dogodi već prvog dana nisam očekivala. Ozljeda je ozbiljnija nego što je djelovala. Čim sam malo bolje pogledala ozljedu, znala sam da nije dobro. Tješila sam samu sebe na putu do bolnice da će biti sve u redu i da ću se vratiti. U bolnicu kada sam došla rekli su mi da je rana duboka i da je možda kost oštećena. Sva četiri sloja tkiva bila su mi potrgana. U bolnici sam dobila šavove, ali rekla sam sebi pretrpjet ću sve samo da se mogu vratiti svom plemenu. Istu noć nakon šivanja htjela sam da me vrate na otok i htjela sam biti sa timom. Nisam prihvaćala činjenicu da spavam na jastuku i bolničkom krevetu. Ali doktori naravno to nisu dozvolili - kazala je i dodala kako će joj show ostati u lijepom sjećanju. Otkrila je i detalje bolničkog smještaja.

 

1/19

- Prvih dana sam bila smještena u bolnici. Zahvalna sam Bogu što je doktorica Branka bila uvijek tu i mogla djelovati. I neizmjerno joj hvala još jednom na svemu. Zatim sam se oporavljala u hotelu i bila sam sretna jer sam znala da ću moći vježbati što nisam mogla u bolnici. Nakon 3 dana od ozljede počela sam vježbati i forsirala nogu da je stavim u pogon što prije. Odradila sam prvih 10 čučnjeva i bila presretna. Zarastalo je sve i brže od očekivanog. Snaga volje je čudo, ali i brižne ruke naše doktorice Branke. Svakog dana molila sam da idem na otok, da želim igrati i riskirati. Bila sam spremna na to da mi se opet sve otvori. Samo da ne napustim show.

Nakon zelenog svjetla doktora uz moje nagovaranje odigrala sam svoju zadnju igru. Znala sam da ću nogu morati štedjeti. Šavovi su još uvijek bili na njoj. Nažalost poligon je bio najgori mogući za mene, jer je većina kretnji bila na koljenima. Nakon odigrane igre s Davidom, pogledala sam u koljeno i vidjela da su šavovi popucali. To je možda bio i moj najteži trenutak. Postala sam svjesna da neću moći dalje, koljeno je jednostavno govorilo ne - rekla je Mihaela i dodala kako se jako povezala s plavim timom. Misli kako će od momaka daleko dogurati  David i Amer, a od cura Tonka.

- Bila sam spremna, ne pobijediti, već ostati u tako surovim uvjetima tri mjeseca. I kada sam shvatila da se moram vratiti u realnost bila sam baš tužna. Razlog napuštanja najviše me frustrirao. Zašto i kako stalno sam se pitala i još se uvijek pitam. Bila sam ljuta... zapravo nikako nisam prihvaćala da moram napustiti show na ovakav način. Svi me puno podržavaju i govore mi da da sam 'luda' jer sam uopće nastavila igru s ovakvom nogom. Tješe me s rečenicom da se sve događa s razlogom pa tako i ovo. Ali ja još uvijek ne nalazim taj razlog pa me ta rečenica baš i ne smiruje. Svakako sam bila spremna duže ostati, ali ih je jako lijepo bilo čuti. A suza za suzom je išla i još uvijek ide - priznala je Mihaela i savjetovala svima koji se misle prihaviti u "Survivor" da se svakako prijave. 

VIDEO: Dean Dvornik ne srami se posla koji radi u Americi, a sada objavio novost: 'Gazda ništa ne zna' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije