Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Gledatelji kritiziraju odabir finalista: Jedini supertalent nije ušao u finale

Foto: Nova TV
1/4
03.12.2018.
u 10:28

Gledatelji su komentirali kako im izvedba Elene Brnić nije bila toliko dirljiva i kritiziraju show jer se pretvara u pjevački show.

Elena Brnić sinoć je otvorila emisiju "Supertalenta" pjesmom Jessie J. ''Flashlight'' i žiri je opet bio oduševljen njenim božanskim glasom, ali  gledatelji ne dijele to oduševljenje.

Komentirali su nastup ove 13-godišnjakinje i ocijenili kako im Elenina izvedba nije bila toliko dirljiva i malo ih ljuti što se ovaj show sve više pretvara u glazbeno natjecanje, a smatraju da showova tog formata već imamo sasvim dovoljno na televiziji. 

 

 

 

– Mene nije dotakla ni glasom ni emocijom, finale će biti pjevački show. Nemam uopće favorita, moj favorit, jedini stvarni supertalent nije ni ušao u finale. Pa nisam znao da je Supertalent pjevačko natjecanje! Sve pjevači u finalu. 

Nastupala je prva. Izazvala pretjerano ushićenje žirija i na kraju krajeva, dobila pismo podrške ni manje ni više od Maje Šuput, ono...Ona dobro pjeva, ali to je to. Niti ima emociju kojom je oduševila, niti ima glas koji je izvanserijski. Adna je za nju izmislila pjevanje, toliko od mene – poručuju gledatelji na Facebooku Supertalenta.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

Ključne riječi

Komentara 13

TH
than
12:46 03.12.2018.

Pa vecinom se na tome i vuku samo pjevanja i plesovi. Jos, ajde kada plesu solo, dvoje, ali kada vidim plesne klubove u supertalentu...

DU
Deleted user
11:12 03.12.2018.

u žiriju svatko ima svoga , ova je Majina :-) :-) :-)

FA
fake
12:32 03.12.2018.

Elena, bravo i svaka čast.Prekrasan glas i izvedba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije