Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talent

Natjecatelj koji je ganuo cijelu Hrvatsku ove nedjelje u Supertalentu

Foto: Nova TV
1/4
30.11.2018.
u 11:02

Denis Barta rasplakao je Maju Šuput na audiciji.

Nakon što smo dobili prvih šest finalista Superatalenta, ove nedjelje u pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastavlja se potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.

U četvrtoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i pokupili simpatije gledatelja. Jedan od takvih natjecatelja koji ne samo da je osvojio simpatije, već i rasplakao žiri i publiku te ganuo
gledatelje jest pjevač Denis Barta. „Toliko si me dirnuo da sam plakala cijelo vrijeme! Toliko te volim da ti ne mogu opisati, bio si divan!“, poručila mu je Maja koja tada nije mogla suspregnuti suze.

Ove nedjelje, Denis će nastupiti s pjesmom Miše Kovača, "Ostala si uvijek ista" te još jedanput potvrditi Martinin komentar da je "biće koje živi na jednom potpuno višem, plemenitijem, raskošnijem nivou u odnosu na nas".

Ove nedjelje očekuje nas i četvrti zlatni gumb, Elena Brnić, koja je svojim pjevanjem oduševila sve, a posebno Maju Šuput koja ju je stiskom zlatnog gumba lansirala u polufinale gdje će se Elena predstaviti s pjesmom Jessie J, "Flashlight".

Violončelistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, "rubno" je prošla u polufinale, a hoće li ih ovoga puta, prema njihovoj želji, uspjeti demantirati, ostaje nam za vidjeti. Nakon što su na audiciji žiri "izuli iz cipela" svojim akrobacijama na žici, akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip, u polufinalu najavljuju spektakl, a glavni element nastupa bit će im vatra! Vidjet ćemo još i nastup trinaestogodišnjeg mađioničara iz Splita, Daniela Đogaša koji će i ovoga puta pokušati zaintrigirati žiri svojim trikovima.

Četvrta emisija uživo obilovat će raznolikim plesnim stilovima, pa će tako gledatelji uživati uz break dance koji će izvesti skupina Criminalz Breakerz, hip-hop popping kojega predstavlja pobjednik slovenske verzije Supertalenta Jernej Kozan, strastveni flamenco predvođen skupinom mladih plesačica iz grupe Flamenco Split. Show dance predstavit će plesačica Dora Pavlić, a nevjerojatne piramide, dizanjima, skokove, cheerdance pokazat će Cheerleading klub Lana.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
11:42 30.11.2018.

baš mi se to plakanje i raspekmezivanje neće dati gledati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije