Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAO JE INSTAGRAM

Domaća glumica udala se u tajnosti

Marija Borić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
27.05.2019.
u 09:15

Za vjenčanje se doznalo kada je jučer njena kolegica Lana Gojak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je Marija u vjenčanici, skupa s djeverušama i uzvanicima. Među njima su bile i glumice Jelena Veljača, Ana Maras Harmander, Katarina Radivojević, atletičarka Sandra Perković, voditeljica Ana Radišić, PR-ovac Vedran Grgin i mnogi drugi.

Glumica Marija Borić (38), udala se u tajnosti, a javnost je za njeno sudbonosno DA doznala zahvaljujući društvenim mrežama. Naime, Marija je uvijek svoj privatni život krila od medija, pa je i svog dugogodišnjeg dečka Branimira Jerneića držala podalje od javnosti.

Za vjenčanje se doznalo kada je jučer njena kolegica Lana Gojak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je Marija u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima. Među njima bile su i glumice Jelena Veljača, Ana Maras Harmander, Katarina Radivojević, atletičarka Sandra Perković, voditeljica Ana Radišić, PR-ovac Davor Grgin i mnogi drugi.

No, Lana je nakon nekog vremena obrisala tu fotografiju, a drugi sudionici vjenčanja na svojim profilima objavljivali su fotografije sa slavlja, na kojima nema Marije i njezina supruga Branimira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

živjeli!🥂 prve i zadnje danas🤩 kuma i mladenka. @rtl_hr ☀️kako bi @jelka12 rekla forever! #samozabava

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jednom zlatna, uvijek zlatna #thewinner @discus70queen 😂😂😂😂💪🏻 #foreverthewinner

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije