Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stajao je samo...'

Marco Cuccurin privukao pozornost na crvenom tepihu pa otkrio smiješnu cijenu svoje kreacije

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
09.06.2023.
u 23:00

Marco Cuccurin još je jednom dokazao da hodati crvenim tepihom ne znači nužno otići u 'bankrot'. - Važno je samo da dobro izneseš, da nosiš sa samopouzdanjem i da uživaš - napominje influencer koji je u efektnoj kombinaciji zablistao na Story Hall of Fameu

Marco Cuccurin (22), influencer i pobjednik nedavno završenog showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', bio je jedan od uzvanika na partyju Story Hall of Fame koji se održao u utorak u Zagrebu u Mozaik Event Centru. Marco je na crveni tepih stigao u društvu svoje plesne mentorice Paule Tonković s kojom se i modno uskladio u crno-bijeloj kombinaciji. Dok je Paula blistala u dugačkoj crnoj haljini sa širokom bijelom trakom na prsima, Marco je za tu prigodu stigao u kompletu koji se sastoji od hlača i prsluka i za koji je cijelu večer dobivao komplimente. Nedugo nakon eventa na svom je Instagramu otkrio i kako je njegova kombinacija stajala samo 100 kuna (nešto više od 13 eura).

- I jučer se odradio moj prvi crveni tepih, ponosan sam što dobivam ovakve prilike. Samo ću reći da sam cijelu noć dobivao pitanja tko je dizajner i tko je ovo sašio, a odgovor je nitko, ovaj komplet je bio samo 100 kn!!!! Važno je samo da dobro izneseš, da nosiš sa samopouzdanjem i da uživaš. Hvala @ninamakeupandmore na prekrasnom makeupu i frizuri jer si učinila magiju i točno ono što sam htio. Za kraj hvala @story.hr što ste me pozvali na vaš 10.ti 'Story hall of fame'. A sad gazimo dalje!! - napisao je Marco u objavi.

Pobjednik "Plesa sa zvijezdama" u intervju za Story nedavno je pričao o tome kako se nosio s komentarima kada je priznao da je biseksualac te koje je sve važne životne lekcije naučio. 

- Na početku je bilo teško jer nisam znao dobro podnijeti toliko kritika. No s vremenom sazreš, odrasteš pa sve postane mnogo lakše. Danas mogu reći da sam ponosan na sebe i svaki dan stječem sve više razumijevanja okoline, publike i prijatelja koji me prate. Kada si sto posto zadovoljan sobom, mislim da ljudi to prepoznaju, osjete i ruše se sve barijere. Uvijek ću isticati koliko je važno pomagati i biti dobar čovjek. Jednostavno će se ljudska dobrota i ljubav uzdignuti, doći negdje na vrh i pobijediti. Iz ovoga mogu izvući samo pozitivno jer negativno nikad i ne gledam. Vjerujem da mi se događaju lijepe stvari jer ih privlačim svojim stavom i razmišljanjem - Markov je odgovor na pitanje kako se nosio s komentarima nakon priznanja da je biseksualac. 

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije