Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doba radosti

Mara Bratoš i Nikša Kušelj čekaju svoje prvo dijete

09.08.2014., Dubrovnik - Party za glumce i gledatelje nakon premijere Dunda Maroja u restoranu Poklisar. Mara Bratos, Niksa Kuselj.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
27.04.2017.
u 07:08

Fotografkinja i glumac iznimno su sretni jer su doznali da će na jesen postati roditelji, a do tada će uživati na jugu Dalmacije

Pred Marom Bratoš (43) i Nikšom Kušeljem (45) najljepše je razdoblje života. Par koji je u vezi četiri godine uskoro će dobiti dijete.

– Istina je, trudna sam i presretna – rekla je za Story jedna od najuspješnijih domaćih fotografkinja.

Ušla je u drugo tromjesečje i osjeća se odlično, ali detalje o trudnoći nije željela otkrivati. I njoj i glumcu, kažu njima bliske osobe, trenutačno je najvažnije da sve prođe u najboljem redu. Upravo zbog bebina, ali i svog zdravlja, umjetnica je posljednjih nekoliko tjedana usporila tempo.

Dubrovkinja, koja je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu diplomirala filmsko i TV snimanje, od 2014. kao fotografkinja surađuje sa zagrebačkim HNK, no profesionalne je obveze prilagodila svom drugom stanju. U siječnju je zatvorila posljednju samostalnu izložbu, a ljetne mjesece koji su pred njom iskoristit će za odmor na jugu Dalmacije.

Tradicionalno svako ljeto Mara i Nikša provode u rodnom gradu, gdje su se i upoznali.

U početku su bili prijatelji, a zaiskrilo je potkraj 2011., kada su došli na ideju da počnu izložbeni projekt “Ulica s imenom grada”. Tijekom trogodišnjih druženja u kojima su dokumentirali preobrazbe zagrebačke Varšavske ulice zbližili su se i počeli vezu. Većinu vremena provode u Zagrebu, a ljeta su rezervirana za Dubrovnik.

Nikša ondje nerijetko nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama. Za razliku od njega, Mara je 2016. prvi put izlagala na Igrama, a ondje je predstavila i knjigu “Ratni dnevnik Pava Urbana” u kojoj se nalazi objavljeni dnevnik dubrovačkog fotografa koji je poginuo snimajući ratna razaranja 1991. 

>>Serena Williams napisala pismo svom djetetu i rasplakala obožavatelje

>>Supruga Željka Joksimovića trudna je, a kada je doznao, pjevač je napravio (ne)očekivan potez​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije