Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila fotke

Maja Šuput sa suprugom i sinom otišla na prvi zajednički odmor: Bloom je oduševljen

Foto: Instagram
1/7
01.05.2021.
u 15:35

Pjevačica je prije mjesec i pol rodila sina i sada je s malenim Bloomom i suprugom Nenadom otišla na odmor u Rovinj.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom otišla je na prvi zajednički obiteljski odmor u Rovinj. Sudeći po fotografijama koje je objavila na Instagramu maleni Bloom, koji ima mjesec i pol dana, na najboljem je putu da postane svjetski putnik poput svojih roditelja. - Tata probudi seeee - napisala je Maja i objavila fotografiju na kojoj Bloom leži na leđima tate Nenada,a otkrila je i kako je Bloom oduševljen nakon prve prespavane noći u hotelu.

- Prva noć u hotelu! Bloom je oduševljen, imamo novog putnika. Kako mu je? Njegov izraz lica govori sve - napisala je Maja uz fotografije na kojima se njezin sin smije. Nedugo nakon što je rodila sina vratila se poslovnim obvezama koje su uključivale i žiriranje u showu "Supertalent" čije audicije su se snimale prošli tjedan. Dok je Maja bila na snimanjima malenog Blooma čuvao je tata Nenad koji se odlično snašao i Maja nam je u intervju rekla kako su ona i suprug odlučili kako će prvih mjesec dana provesti sami s Bloomom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Voljela bih da Bloom ide svugdje sa mnom i da maksimalno uživa u blizini svoje mame, a putem ćemo se organizirati kako nam vrijeme bude što nosilo ali zasad možemo sve sami. - rekla nam je Maja. 

Repić Brada Pitta izazvao val reakcija nakon dodjele Oscara

 

Ključne riječi

Komentara 4

PU
puniša
16:47 01.05.2021.

Mali je nekontrolirano bljucnuo više puta...Ne valja mu mlijeko iz plastične ambalaže. .

Avatar Malazan
Malazan
16:45 01.05.2021.

Hahaha ono kad iz hartije prekriju lice jednomjesečnoj bebi 🤣🤣🤣🤣 Prekosutra je već drugačiji!

Avatar lasta mala
lasta mala
16:32 01.05.2021.

Ma nego.Toliko je oduševljen da ne zna da li prije u saunu ili na masažu!?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije