Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima visoke kriterije

Maja Šuput: Putujem i tražim dečka, ali 
princa nigdje, samo konji

maja šuput
Foto: PR FOTO
1/8
18.03.2015.
u 16:30

Poslije odmora u Dubaiju, pjevačica je uživala na Jahorini

Pjevačica Maja Šuput neuhvatljiva je ptičica. Tko je prati na Instagramu, moglo bi mu se zavrtjeti u glavi jer – čas je tu, čas je tamo. Naime, nakon odmora u Dubaiju otputovala je na Jahorinu na zatvaranje KnockOut Snow festivala.

Već 15 godina na turneji

No topliji su joj krajevi ipak draži od snježnih padina susjedne BiH, ali iskonska putnica zna kako putovati i koga bi na svako putovanje rado povela – svojeg odabranika. No još uvijek ga traži.

– Da se ne lažemo, više volim toplije krajeve od ove zime. Ipak, ambijent je ovdje na Jahorini fenomenalan, ekipa je genijalna, a hotel savršen – kaže Maja, inače vrsna skijašica, ali i velika radnica. Ovih dana objavljen je njezin novi hit "Hej, Balkano" i video za njega, a o potencijalnoj turneji kaže:

– Koncertne turneje kao takve nema, ali ja pjevam svaki vikend tako da moja turneja traje već punih 15 godina, naime, toliko godina nisam imala slobodan vikend. Užurbano radim na novom albumu i možete ga očekivati na jesen.

Gusti raspored ne ostavlja joj vremena za ljubav

– E, kada bi se našla nova ljubav, onda bih na sva ova putovanja s njom. Budući da je nemam, putujem bez ljubavi u nadi da ću je jednom sresti. Uglavnom, našlo bi se vremena za to. Kako ne?! No, zasad nema princa na bijelom konju, samo konji – smije se Maja i na pitanje koje karakterne osobine traži kod budućeg princa dodaje:

– Jako sam teška kada su muškarci u pitanju. On mora biti fin, čist, ispeglan, duhovit, kreativan, mora voljeti putovanja, mora biti svjestan da je moj posao takav kakav jest, ne smije biti ljubomoran. Mora biti normalan, ne smije me varati, mora voljeti jesti, mora voljeti plesati, mora znati strane jezike. Sve. Valjda zato ni nemam frajera.

>>Poznate Hrvatice ponosno su pozirale, no koja je najbolja odjevena? Glasujte!

>>Ma kakva teretana, ovako to radi naša poznata pjevačica!

Komentara 11

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:40 18.03.2015.

hmmm... ova cura zaista traži puno od frajer. ne znam je li se ikad zapitala što to ona nudi?

TO
tovaravot
17:02 18.03.2015.

a mozda je ipak koza u pitanju, a ne konji?

DU
Deleted user
16:59 18.03.2015.

Majo postaješ preumjetna,previse plastike,inace sve ok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije