Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majushka

Maja Šuput predstavila proizvod sa svojim potpisom: Ovo svi morate imati

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/9
05.09.2018.
u 15:44

Pjevačica je predstavila mikrofon sa svojim potpisom za koji kaže da je glasan i veseo baš poput nje

Maja Šuput predstavila je danas putem društvenih mreža svoj brend Majushka i napisala kako je riječ o proizvodu koji jednostavno morate imati ili  obavezno pokloniti.

Pjevačica je publici predstavila mikrofon i poručila kako predstavlja sve ono što je i ona: glasan je, blještav i veseo.

 

 

- Dragi moji, s najvećim ponosom i uzbuđenjem upoznajte MAJUSHKU Riječ je o brandu kojeg osobno potpisujem. Kao proizvod koji jednostavno morate imati ili obavezno pokloniti, odnosno bez kojeg ne idete na zabavu ili u goste , predstavljam Vam MAJUSHKA mikrofon.  Dolazi u 3 boje ( rose gold, black, gold) i u potpunosti je sve što ja jesam. Glasan, shiny i veseo.  Svatko zaslužuje biti zvijezda, barem u svom okruženju. Pjevaj od sveg srca, pjevaj kao da sutra ne postoji  - napisala je Maja uz video u kojem predstavlja mikrofon.

Ovaj proizvod, sudeći po reakciji njenih obožavatelja na Instagramu, brzo će naći kupce jer u svojim komentarima obožavatelji su napisali kako ga već vide na rođendanskim i djevojačkim zabavama i tulumima. 

Pogledajte nastup Maje Šuput u Karlovcu

Ključne riječi

Komentara 13

DA
dario713
16:18 05.09.2018.

Tko te j...

GV
golub Vaso
16:26 05.09.2018.

24 sata postaje ozbiljna novina za VL

BU
Buggy
17:38 05.09.2018.

Koja odvratna seljančura... Hladna, proračunata prodavačica magle, silikona i botoksa za debile...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije