Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezina poznata kolegica

Maja Šuput otkrila s kim se Bloom družio: 'Dala mu je zlatni gumb odmah'

Foto: Instagram
1/21
09.08.2022.
u 14:42

Na objavljenoj fotografiji Majina kolegica iz žirija 'Supertalenta' Martina Tomčić i maleni Bloom su zagrljeni te se oboje smiju, a vidi se kako maleni uživa u Martininu društvu.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) na svojem je Instagram profilu otkrila s kime se družila. Maja je objavila fotografiju na kojoj se nalaze njezin sin Bloom i njezina kolegica iz žirija popularnog showa 'Supertalent' Martina Tomčić (47).

Na objavljenoj fotografiji Martina i Bloom su zagrljeni te se oboje smiju, a vidi se kako maleni uživa u Martininu društvu. Maja se oko ove situacije i našalila te u opisu istaknula da je njezina kolegica, koja slovi kao najstroža članica žirija 'Supertalenta', njenom sinu odmah dala zlatni gumb što u showu označava oduševljenje člana žirija nastupom te direktnu ulaznicu natjecatelju za emisije uživo. 

- Dala mu je zlatni gumb odmah - opisala je Maja koliko se slažu njezina prijateljica i sin.

- Kada trebaš dadilju Fine, zovi Martinu Tomčić - dodala je referirajući se na poznati lik iz serije 'Dadilja' koji je utjelovila Fran Drescher.

U komentarima javila se i Martina koja je jednostavno stavila srce. "Preslatko", "Predivni, osmijeh za 10", "Divni", "Najbolja dadilja", pisali su pratitelji.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Maja je već pokazala i kako se njezin sin družio s nekim drugim poznatim licima, a jedna od njih je i pjevačica Nina Badrić. Maja je tada objavila njihovu zajedničku fotografiju. "Bloom vodi komada na večeru", napisala je Maja prije nego što je otkrila tko će im praviti društvo. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Komentara 1

PU
Pukovnik
15:22 09.08.2022.

Nema tu šale. Malom hitno treba korekcijska kaciga glava mu je znatno prevelika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije