Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Maja Šuput je ušla u peti mjesec trudnoće i pokazala je koliko joj je trbuh narastao

Foto: Instagram
1/8
12.11.2020.
u 12:17

"Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas", napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput ušle je u peti mjesec trudnoće i pokazala kako joj je trbuh narasato i koliko je sretna što će za četiri mjeseca postati mama.

"Ljubav mamina raste 💞 Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas", napisala je Maja i objavila fotografiju svog trudničkog trbuha. Da očekuju prinovu, ona i suprug Nenad Tatarinov s javnosti su podijelili početkom listopada kad je Maja ušla u drugo tromjesečje trudnoće.

"Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija  i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu obitelj, prepunu ljubavi, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu fotouspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck!" podijelila je Maja tada na društvenim mrežama.

Zadnjih mjesec dana s pratiteljima redovito dijeli kako joj napreduje trudnoća, objavljuje videosnimke s pregleda ultrazvukom i sa satova trudničke joge i ne skriva koliko uživa u svojoj prvoj trudnoći.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


 
Ključne riječi

Komentara 3

TK
Tkotepita
22:44 12.11.2020.

Bude joj popucala sva ta plastika na njoj dok nabuja zadnji mjesec

SK
skupiduša
23:12 12.11.2020.

Ove današnje trudnice ne pokazuju ni malo skromnosti, cednosti i pristojnost, već se kocopere s tim trbusima, to je za mene skrnavljenje materinstva, kao da nitko nije radao djecu osim njih. To čak djeluje vulgarno.

LU
Ludwik
13:10 12.11.2020.

Ne piše u članku tko je mogući otac.... Barem da napišete tko je u užoj konkurenciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije