Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo društvo

Maja Šuput i zaručnik proslavili godišnjicu, u zabavi utroje pridružio im se 'Modni Mačak'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/3
20.08.2018.
u 22:04

Nenad i Marko jako su se zbližili i nakon nekoliko “kratkih” pali su jedan drugome u zagrljaj. Maji takav rasplet događaja nije smetao...

Pjevačica Maja Šuput (39) i njezin budući muž Nenad Tatarinov (34) odlučili su prvu godišnjicu veze proslaviti na grčkome Mykonosu. Marko Grubnić (37) odlučio je da i on treba nazočiti tom događaju. 

Maja nije imala ništa protiv te ideje, a prema snimci iz Mykonosa, čini se – ni Nenad. Kako javljaju 24sata, veselo društvo cijelu je nedjelju i ponedjeljak “udaralo” po popularnoj grčkoj žestici uzu, a svatovska pjevačica svaki je trenutak bilježila na društvenim mrežama.

U jednom trenutku Nenad i Marko jako su se zbližili i nakon nekoliko “kratkih” pali su jedan drugome u zagrljaj. Maji, koja je cijelo vrijeme bila u prozirnom kupaćem kostimu, takav rasplet događaja nije smetao. Dapače.

 

Nema nocas ima - nema 🍽🍾

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

– Nema noćas ima – nema – napisala je pjevačica.

Nakon nekoliko pića stilista Grubnića “udarila” je emotivnost.

– Svake godine čekam 12 mjeseci za ovaj restoran, ovu hranu, ovu energiju. Ništa me drugo ne usrećuje toliko. Ovo je život i obitelj – napisao je Grubnić uz fotografiju.

I dok nam je jasno koji su dio obitelji Maja i Nenad, nismo do kraja sigurni koju poziciju u tom sustavu zauzima Grubnić. Ovaj par od troje ljudi proveo je zajedno cijeli dan, a onda im se, naravno, Grubnić pridružio i na večeri. Jer utroje je uvijek zabavnije, očito vrijedi kod para Šuput – Tatarinov (– Grubnić).

 

3, 4 , sad 🤦🏼‍♀️🤦‍♂️🤷‍♂️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Za iznenađenje večeri pobrinuo se nezaposleni Nenad, koji je djevojku odlučio iznenaditi vrijednim satom marke Rolex, čija se vrijednost procjenjuje na oko 50.000 kuna.

 

Njegova poruka je SVE 💕💕💕

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Woooow, najljepši poklon i iznenađenje ikadaaaaa! Sretna nam godišnjica, ljubavi moja - napisala je pjevačica, a onda otkrila i što je Nenad ugravirao na pozadinu skupocjenog sata: 'S tobom, kroz vrijeme u ljubavi. Volim te.'

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:46 20.08.2018.

Večernji je prije par godina bio najbolji dnevni list u hr a i šire. Sada je postao veće žutilo od 24 sata a kvalitetnih članaka nema već mjesecima. Istraživačko novinarstvo nula bodova. Samo maja šuput thompson severina i malo crne kronike.

VE
večernjamaglica
22:46 20.08.2018.

Niste samo okačili sliku wc papira koji koriste.Dno dna.

DU
Deleted user
06:45 21.08.2018.

mykonos ...najveca destinacija pederluka na kugli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije