Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvati Bingo ritam

Lidija Bačić u halterima poželjnija od milijunskih dobitaka

Uhvati bingo ritam
Foto: Promo
1/2
02.12.2014.
u 20:00

Lidija se okušala i u igri „Koja je ovo pjesma“, odlično je mumljala s čak tri lizalice u ustima i pomogla kandidatima u skupljanju kuna.

Zvjezdana gostovanja u studiju glazbeno-natjecateljskog showa „Uhvati Bingo ritam“ nastavljaju se, a ovog ponedjeljka emisiju je glasom i stasom uljepšala Lidija Bačić.

Njezine vokalne sposobnosti nisu upitne, a idu ruku pod ruku sa scenskim nastupom za koji, bez pogreške, odabire oku vrlo zanimljive odjevne kombinacije.

Uz to što je, odjevena u kratku suknjicu i haltere te duboko dekoltiranu košulju, otpjevala jedan od svojih najvećih hitova, „Viski“, Lidija je gledatelje u studiju i ispred malih ekrana oduševila duetom s Miroslavom Škorom.

Ni njezin „Kaktus“ i odabir odjeće za spomenuti nastup nije prošao nezamijećeno.

Foto: Promo

PR foto

Lidija se okušala i u igri „Koja je ovo pjesma“, odlično je mumljala s čak tri lizalice u ustima i pomogla kandidatima u skupljanju kuna.

Sljedećeg tjedna u goste dolazi grupa Vigor.

>>Ispunila želju fanovima: U novom spotu utegnuta guza u prvom je planu

>>Maja Šuput kao pojačanje Miroslavu Škori i Antoniji Blaće

Komentara 5

TL
TL
20:34 02.12.2014.

Tugo moja. Na što smo spali. Trebalo bi razlikovati podilaženje nagonskim strastima (to spada u prostituciju) od umjetnosti.

GB
goran.brodsky.3
22:43 02.12.2014.

Dajte se uozbiljite vi u VL.

EV
evon22
22:28 02.12.2014.

3 lizalice! Svaka čast! Možeš ti i 4 - sve za kune!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije