Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Esmeralda šokirala

Leticia Calderon uzimala kokain dok joj prijateljica nije umrla

esmeralda (1)
Esmeralda
02.10.2013.
u 10:32

Leticia Calderon, poznatija po ulozi Esmeralde, tek je sada, u 45. godini života, otkrila kako je imala velikih problema s ovisnosti.

Leticia Calderon, poznatija po ulozi Esmeralde, tek je sada, u 45. godini života otkrila kako je imala velikih problema s ovisnosti. – Bila sam mlađa, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost mogli su me stajati života, izjavila je. Glumica je otkrila da je prije desetak godina šmrkala kokain, a u to su je uvukli dugogodišnji prijatelji.

Danas je uvjerena da su je iskorištavali jer je imala novaca. Dno je dotaknula kada joj je prijateljica umrla na rukama od predoziranja. Poslije njezine smrti išla je psihijatru jer je bila u depresiji i nije se znala nositi s gubitkom. – Droga je zlo koje uništava živote. Zato ne treba šutjeti o tome, nego educirati ljude i upozoriti ih na sve opasnosti poroka, zaključila je glumica.

>>"Nisam ugrozila život svojih sinova, u autu su bili vezani!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije