Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno!

Legendarni Pixiesi headlineri INmusic festivala u Zagrebu!

pixies
Foto: Katja Ogrin/Press Association/PIXSELL
02.12.2013.
u 20:36

Američki rock bend Pixies bit će prvi headliner na devetom izdanju INmusic festivala od 23. do 25. lipnja 2014. godine na Jarunu.

Američki rock bend Pixies bit će prvi headliner na devetom izdanju INmusic festivala od 23. do 25. lipnja 2014. godine na Jarunu. Objavljeno je to na službenoj stranici festivala. Kultni alternativni rock bend jedan je od najutjecajnijih bendova današnjice.

Godine 1993. nastupila je duga stanka u djelovanju Pixiesa, koja će se nastaviti tek 2004., 11 godina poslije. Tada Pixiesi kreću na turneju, sviraju mnogobrojne koncerte, velike europske festivale, a sve je popraćeno hvalospjevima kritike i beskrajnom srećom fanova. U međuvremenu je nastupila još jedna kraća stanka, a danas Pixies sviraju u punim dvoranama i zauzimaju glavne pozornice velikih open-air festivala.

Jedna od tih pozornica sljedećeg ljeta bit će i glavna pozornica INmusic festivala. Važno je naglasiti da je europska turneja Pixiesa rasprodana, a njihov nastup na INmusicu koji će se održati od 23. do 25. lipnja na Otoku mladosti definitivno je prilika koja se ne propušta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije