Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Lady Gaga: Od 15. godine borim se s bulimijom i anoreksijom

lady gaga
pixsell
26.09.2012.
u 08:51

Nakon što su internet preplavile njene fotografije s viškom kilograma, pjevačica je odlučila javno progovoriti o svom poremćaju u prehrani.

Uvijek puna iznenađenja Lady Gaga svoje je obožavatelje ovog tjedna suočila s još jednim priznanjem koje napokon objašnjava njene česte oscilacije u težini. Naime, nakon što su internet preplavile njene fotografije u punašnijem izdanju, Gaga je odlučila biti iskrena:

– Od svoje petnaeste godine borim se s bulimijom i anoreksijom – napisala je pjevačica na svojoj službenoj stranici. Objavila je i svoje najnovije fotografije u donjem rublju želeći pokazati da ipak nije 'toliko debela koliko se to nekima čini' 

Komentara 2

LI
liliZG
10:55 26.09.2012.

Ma boli me ona stvar, ........luda babetina koja plagira Madonu, jadno......

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:25 26.09.2012.

Hm To variranje u težini očito ima veze sa spotovima koje snima. Kad se u spotu maže mesom, ne jede ga, a izgleda da u zadnje vrijeme snima više spotova bez mesa u spotu, ali zato krka meso u kuhinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije