Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta neobično

Kontroverzni pjevač nedjeljnu službu gospel zbora pretvara u bizarno okupljanje i svi se pitaju što se događa

Foto: profimedia
1/7
16.06.2023.
u 07:00

Kanye je tražio od članova zbora i ostalih koji su sudjelovali na nedjeljnoj službi da obuku bijele haljine koje su svojim dizajnom podsjećale na odjeću kakvu su glavne protagonistice nosile u seriji "Sluškinjina priča"

Prije četiri godine kontroverzni glazbenik Kanye West nedjeljom je počeo održavati okupljanja koja su na početku nalikovala koncertu, a kasnije su se pretvorile u nedjeljnu službu.  Počelo je tako što je Kanye okupio gospel skupina koja je od siječnja 2019. godine nastupala svake nedjelje i na Božić 2019. godine objavljen je debi album ove gospel skupine nazvan"Jesus Is Born", a tri mjeseca ranije West je objavio svoj album "Jesus is King".

Ova okupljanja nedjeljom postala su redovita i mnogi su se pitali osniva li Kanye West svoju religiju, kult ili nešto treće i mnoge je zanimalo kako zbilja izgledaju te službe nedjeljom na kojima su redovito bili prisutni i članovi obitelji Kardashian - Jenner, jer je u to vrijeme Kanye još uvijek bio u braku s Kim Kardashian.  Sa zborom je Kanye putovao kroz Ameriku i svoju službu je održao u Kaliforniji, Ohiou, Chicagu, Miamiju, Wyomingu, Washingtonu...Na nedjeljnu službu koju je organizirao Kanye ulazilo se s ulaznicama koje su bile besplatne, ali bi nestale za čas i izazvao je pravu pomamu na ovim okupljanjima koja su na početku imala samo glazbeni koncept, a s vremenom se i to mijenjalo.

VEZANI ČLANCI

Osim kao odličan glazbenik West je poznat i po svom dizajnerskom radu te je zadnjih godinu dana primijećeno kako članovi gospel zbora koji pjevaju na njegovoj službi nedjeljom imaju sve čudniju i bizarniju odjeću, a vrhunac bizarnosti zabilježen je ove nedjelje. Naime, Kanye je tražio od članova zbora i ostalih koji su sudjelovali na nedjeljnoj službi da obuku bijele haljine koje su svojim dizajnom podsjećale na odjeću kakvu su glavne protagonistice nosile u seriji "Sluškinjina priča".

Na fotografijama koje su objavljene pažnju je privukla i hrana koja je bila poslužena na metalnim nosilima koja su bila nalik na stolove za obdukciju, a gosti su hranu jeli rukama jer tanjura i pribora za jelo nije bilo nigdje na objavljenim fotografijama.

Nedavno su mediji u Americi objavili kako je Kanye od svojih članova gospel zbora zatražio da nose samo odjeću koju im je on odredio pravilnikom o odijevanju. - Svi članovi zbora nose uniformu. Obično odjevni predmet koji je kombinacija majice kratkih rukava i zborskog ogrtača, plus Yeezy tenisice i hlače. Odjeću i obuću dobivaju besplatno nekoliko dana prije ili na dan službe. Odjevna kombinacija je obično bijela, ali Kanyeove su crne, bež ili grafitne nijanse - naglasio je pjevač svojim članovima gospel zbora. 

VIDEO Paradžiković opisala avaturu koju je prošla: Ostala sam bez bezina, pa shvatila da nemam novčanik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije