Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Kim Kardashian iskreno o braku s Kanyeom Westom: 'Ne možete nametnuti svoja uvjerenja'

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/32
25.05.2023.
u 07:00

Reality zvijezda je o ovoj temi progovorila u podcastu Jaya Shettyja 'On Purpose' te kazala kako nije imala nikakvih pritužbi na račun svog bivšeg supruga. Kardashian je rekla kako svoj brak s Kanye Westom ne smatra 'promašajem'.

Posljednjih dana, mnogo se piše o novoj ljubavi poznatog glazbenika Kanyea Westa. Naime, reper koji se odaziva na ime Ye navodno je u braku s Biancom Censori koja i radi za njegov brend. Upravo ovaj trenutak njegova bivša supruga, reality zvijezda Kim Kardashian odlučila je iskoristiti kako bi otvoreno progovorila o njihovom braku. Kim i Ye zajedno su bili od 2014. godine do 2021. godine te su roditelji četvero djece. 

Kim je o ovoj temi progovorila u podcastu Jaya Shettyja 'On Purpose' te kazala kako nije imala nikakvih pritužbi na račun svog bivšeg supruga. Kardashian je rekla kako svoj brak s Kanye Westom ne smatra 'promašajem'.

Reality zvijezda osvrnula se na njihovu 'lijepu', ali prekinutu bračnu zajednicu, ističući da 'ne može pomoći ljudima koji to ne žele'.  

- Ne možete nametnuti svoja uvjerenja i projicirati to na nekoga tko misli nešto potpuno drugačije - rekla je te progovorila o borbi da 'stvarno dobro živi' s određenom osobom. Kardashian je u podcastu aludirala na to da ne može pomoći Kanye Westu i njegovim drugačijim pogledima. Iako vjeruje da je u redu imati oprečna mišljenja, rekavši da tako svijet funkcionira Kim je između ostalog potaknula slušatelje da daju prioritet usklađivanju u istim vrijednostima i moralu koje su u njihovoj biti.

- Sasvim je u redu shvatiti da je ovaj život tako kratak, pa bi trebali otići i pronaći ljude koji se slažu s onim u što stvarno vjerujemo – rekla je te dodala: 

VEZANI ČLANCI:

- Ne možete stvarno prisiliti druge ljude. Ne možete očekivati od njih da budu tamo gdje ste i na vašoj razini - smatra ona. 

Inače, Kim i Ye u braku su dobili četvero djece: North, Sainta, Chicago i Psalma te je dodala i da tu lekciju uči i djecu.

Podsjetimo, reality zvijezda nakon razvoda braka izbjegavala je govoriti o bivšem partneru, a nije komentirala niti njegove skandala kao ni kontroverze zbog njegovih antisemitskih izjava zbog kojih je izgubio i nekoliko vrijednih suradnji među kojima  onu s Adidasom.

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije