Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljena tenisačica

Iva Majoli objavila fotku iz Monte Carla, družila se sa svjetski poznatom glumicom

Zagreb: Iva Majoli s prijeteljicom u kafiću
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
24.05.2023.
u 07:00

Na fotografiji koju je objavila pozira s kreativnom direktoricom brenda Sarom Cavazza Facchini i američkom glumicom Kelly Rutherford, koja se proslavila u hit-serijama "Melrose Place" i "Gossip Girl".

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli trenutačno je u Monte Carlu. Tamo je posjetila modnu reviju brenda Genny gdje je uživala u odabranom društvu. Na fotografiji koju je objavila pozira s kreativnom direktoricom brenda Sarom Cavazza Facchini i američkom glumicom Kelly Rutherford, koja se proslavila u hit-serijama "Melrose Place" i "Gossip Girl".

"Lijepo je vidjeti snažne žene koje podržavaju jedna drugu", napisala je Majoli u opisu fotke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

 

Majoli se inače, prošle godine udala za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

O vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO Legendarni basist Queens of the Stone Age imao nesvakidašnje iskustvo u Hrvatskoj: 'Bio sam oduševljen'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:31 24.05.2023.

svasta ...

L7
l7
08:50 24.05.2023.

Je li ima još koji dug koji joj se može otpisati na tuđu štetu?

MA
marsalka
08:26 24.05.2023.

Obadvije su jako poznate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije