Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerovali ili ne

Katy Perry najprodavanija iako je album snimila prije tri godine!

katy
Pixsell
05.08.2013.
u 11:05

Pjevačica bi svoj novi album "Prism" trebala objaviti u listopadu, kad na tržište stižu i Justin Timberlake te Drake

Ako podaci diskografskih kuća ne lažu, Katy Perry prodala je najviše albuma od svih izvođača koji su svoje nove radove najavili za ovu godinu. Katy je tako dosad prodala više primjeraka svog posljednjeg albuma nego Justin Timberlake, Elton John, Drake, The Lumineers i Luke Bryan.

Njezin \"Teenage Dream\" iz 2010. godine dosad je prodan u 2,7 milijuna primjeraka. Justin Timberlake je svoj album \"The 20/20 Experience\", objavljen ove godine, prodao u 2,1 milijuna primjerka, dok su Drakeov \"Take Care\" i \"Tailgates & Tanlines\'\" Lukea Bryana, objavljeni prije dvije godine, dosad prodani u po dva milijuna primjeraka. The Lumineers su pak prodali 1,3 milijuna komada svog lanjskog prvijenca.

Katy Perry bi svoj novi album \"Prism\" trebala objaviti u listopadu, kada se na tržištu pojavljuju i novi albumi Justina Timberlakea \"The 20/20 Experience 2\" i Drakeov \"Nothing Was The Same\". U rujnu bi se pak na policama trgovina trebali naći novi album The Lumineersa \"Deluxe Edition\" i \"Crash My Party\" Lukea Bryana.

Nove uratke najavljuju i Backstreet Boys (posljednji album prodali su u 111.000 primjeraka), Ashanti (295.000), Nine Inch Nails (113,000), Keith Urban (743.000), Sheryl Crow (219.000), Jack Johnson (837.000), Elton John (384.000), Sting (114.000) i Kings Of Leon koji su svoj posljednji album dosad prodali u 728.000 primjeraka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije