Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvjeta

Kaley Cuoco sa zaručnikom uživa u nježnostima na Bahamima

ryan i kaley
Foto: Instagram
1/3
03.12.2013.
u 16:40

Kaley Cuoco vrlo brzo nakon prekida sa 'Supermanom' Henryjem Cavillom, ušla u vezu s tenisačem Ryanom Sweetingom

Kaley Cuoco vrlo brzo nakon prekida sa 'Supermanom' Henryjem Cavillom, ušla u vezu s tenisačem Ryanom Sweetingom. Prije zaruka bili su u vezi tri mjeseca, a kaže da je američki tenisač onaj pravi za nju. On to isto misli o njoj, a vjenčanje planiraju na Silvestrovo.

Kaley i Ryan ne štede se za medni mjesec, a svaki slobodni trenutak provode zajedno. Na Instagramu su objavili brojne fotografije na kojima se vidi koliko uživaju u zajedničkom odmoru na Bahamima. Glumica je uz fotografije napisala kako uživa u odmoru iz snova sa muškarcem kojeg voli najviše na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 3

ŠĆ
šćtrlj
21:49 03.12.2013.

Cuoco? ko je sad pa to? koliko ih ima, samo se kote...

Avatar commentator
commentator
18:09 03.12.2013.

Ako večernji to stavlja ovdje, njegova stvar, on je "the bos."

Avatar JGKIFLA
JGKIFLA
21:12 03.12.2013.

Penny

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije