Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neopisivo

Kakav vatreni doček! Pogledajte kakvo iznenađenje su Albini pripremili u Splitu

Albina Grčić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
1/8
16.02.2021.
u 14:09

Nakon nastupa na Dori ovog vikenda u Opatiji Albina se vratila u svoj Split i na Instagramu je podijelila video kako su je dočekali u njezinom kvartu.

Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock" predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. Nakon nastupa na Dori ovog vikenda u Opatiji Albina se vratila u svoj Split i na Instagramu je podijelila video kako su je dočekali u njezinom kvartu. Njezini susjedi i prijatelji dočekali su je s bakljama, a mlada pjevačica je uz video napisala: Neopisivo.  Sve što joj se događa zadnjih dana za nju je neopisivo i tek kada su se dojmovi malo slegli poručila je svojim navijačima i publici:

- Sada kada su se dojmovi djelomično slegli, želim se prvenstveno zahvaliti publici koja je u tolikom broju prepoznala našu priču i svojim glasovima nas poslala u Rotterdam. Veliko hvala i mom nezamjenjivom timu genijalaca - znate koji ste, što smo zajedničkim snagama stvorili ovu čaroliju. Hvala i @eurosong_hrt na podršci i povjerenju. I za kraj hvala forumašima i vjernim fanovima eurosonga što su unatoč jakoj konkurenciji prepoznali nas kao pravi izbor za predstavljanje na Eurosongu. Obećajem da vas nećemo razočarati.
Nakon pobjede u Opatiji je najprije proslavila sa svojim timom i kaže kako su se i tijekom slavlja pridržavali mjera.

- Lijepo su nas dočekali u hotelu i drugi natjecatelji. Imali smo prekrasan doček. Stvarno sam presretna! Mi smo i interno proslavili sve - naručili smo hranu, piće i plesali. Moji plesači su bili totalno raspamećeni. Ja nisam znala gdje ću prije i morala sam mobitel ostavit sa strane, jer sam znala kad krenu pozivi i poruke da tome neće biti kraja. Morala sam se malo i odmoriti - rekla nam je Albina dan nakon pobjede i dodala kako su pripreme za nastup u Rotterdamu već počele. 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
17:02 16.02.2021.

Kako je "neopisivo" kad ste upravo opisali? A protuepidemijske mjere?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije