Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažila se

Sonja Kovač objavila seriju fotografija na kojima nema grudnjak, javila joj se i Nives Celzijus

Foto: Instagram
1/7
16.02.2021.
u 11:07

Idilične, ali i seksepilne fotografije privukle su pažnju pratitelja pa je Sonja za ovu seriju dobila više od 13 tisuća lajkova i gomilu komplimenata.

Bivša glumica, a sada jedna od naših najuspješnijih influencerica, Sonja Kovač pokazala je na društvenim mrežama kako je provela Valentinovo. Idilične, ali i seksepilne fotografije privukle su pažnju pratitelja pa je Sonja za ovu seriju dobila više od 13 tisuća lajkova i gomilu komplimenata. 

Foto: Instagram screenshot

Naime, pokazala je kako uživa u tri različite kupaonice, tj. tri različite kade. Na prvoj fotografiji potopno je gola te uživa u pjeni, cvijeću i sa šampanjcem, dok je na drugoj u sličnom okruženju, ali ovaj put je riječ o tipičnoj hotelskoj kupaonici. Na trećoj fotografiji uz šampanjac i cvijeće su i svijeće, dok Kovač pozira zaogrnuta samo ručnikom. 

Foto: Instagram screenshot

"Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj spoj na Valentinovo slađi je nego ti. Koja je naj, 1., 2. ili 3.?" upitala je influencerica pratitelje, a javila joj se i Nives Celzijus koja joj je u komentarima ostavila zaljubljeni emotikon. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Kovač je nedavno završila potragu za novim domom u kojem će živjeti s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem.

Sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrila na društvenim mrežama uz fotografiju iz novog zagrebačkog doma.

– Homeowners! Nazdravimo novom poglavlju života! Dome, slatki dome – napisala je Sonja u opisu fotografije na kojoj pozira s Goranom, inače profesionalnim igračem pokera. – Kako nije bilo putovanja, napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati! – dodala je Sonja. 

Inače, Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, a unatoč tome rijetko ga se može vidjeti na društvenim mrežama. Par je spojila strast prema putovanjima, ali i pokeru zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire.

 

Ključne riječi

Komentara 21

TO
TORQUEMADA
13:40 16.02.2021.

Divan prizor za sve one koje su ovršili zbog kredita koje su podigli za ulaganje u poslovne aktivnosti prije ove krize, pa nemaju od čega otplaćivati rate i imovina im ide na bubanj, a djeca u inozemstvo. Nacija je baš gladna ovakvih vijesti u novinama koje su se nekad pričinjale ozbiljnima.

DU
dufour
13:52 16.02.2021.

A baš super vijest, samo slabo je sise i guzicu pokazala... slaba je na tim mjestima očito...

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
14:09 16.02.2021.

Hrvatska,zemlja s najvećim brojem fufa na svijetu obzirom na broj sveukupnog stanovništva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije