Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda 90-ih

Biste li ga prepoznali? Senna M nakon dugog izbivanja sa scene iznenadio pojavljivanjem u jednom spotu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
16.02.2021.
u 12:44

Sudeći prema komentarima, mnogi su ostali iznenađeni njegovim povratkom.

Unatoč golemoj popularnosti koju je nekada imao Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, proteklih se godina povukao iz javnosti, a na samo Valentinovo mnoge je iznenadio svojim povratkom.

Naime, jedna od najvećih dance zvijezdi 90-ih pojavila se u novom spotu skupine Krankšvester koja je na Dan zaljubljenih izdala novi singl ''Nova zaraza''. Sudeći prema komentarima, mnogi su ostali iznenađeni njegovim povratkom.

Foto: youtube

"Senna M approved!!!", "Je li ovo Senna M ili Chuck Norris?", "Na remixu hoćemo Sennu", "Ovo sa Senna M-om je epic!", "Senna M, legenda", samo su neki od komentara na YouTubeu.

Foto: Youtube/Screenshot

Mnogi nisu krili ni oduševljenje dance pjesmom koja pomalo nalikuje na one kojima se proslavio upravo Senna M. "Ovo je hit?", "Zašto ovo nije išlo na Eurosong?", pitali su se slušatelji.

Inače, spotovi Senada Galijaševića, koji je nastupao pod umjetničkim imenom Senna M, uvijek su bili intrigantni, a hitove kao „Beba malena“, „Indijanac“ i „Tuc Tuc“ brzo smo zapamtili. Ovaj bivši pjevač postao je uspješan inovator. Naime, on je proizvođač filmske opreme i robota za kamere čije ideje realiziraju studenti zagrebačkog FER-a. Oženjen je 30 godina mlađom Jelenom, magistricom međunarodnih odnosa s kojom ima dvoje djece.

15.05.2010.,Biograd na moru - Svecana dodjela diskografske nagrade - Porin 2010 odrzana je veceras u Biogradu na moru.Zavrsni party sudionika Porina odrzan je u hotelu Adriatic.Senad Galijasevic - Senna M Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije