Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar potez?

K. Urličić tvrdi da Nina nije dobar odabir, Tutić se nada uspjehu

ksenija urlicic
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.01.2012.
u 08:23

Prema odluci HTV-a Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu. To je po mišljenju dijela estrade dobra odluka, dok se dio ne slaže

Na HTV-u su odlučili da je vrijeme za promjene kad je riječ o Dori. Izbor najbolje hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije posljednjih se godina pretvorio u platformu koja služi anonimnim pjevačima da ugrabe prva svjetla reflektora. Prošlogodišnja forma reality showa nije postigla uspjeh pa je za 20. rođendan Dore Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a, odlučila u Azerbajdžan poslati izravno Ninu Badrić.

Nedostaje žiri u svemu

I dok neke osobe s hrvatske estrade smatraju da je HTV povukao odličan potez, Ksenija Urličić, koja je 1995. ovom natjecanju i osmislila ime, smatra da se javna dalekovidnica upustila u opasan posao.

– Mislim da Nina nije najbolji odabir jer je Eurosong za mlade i neafirmirane izvođače. Ovo je pogrešan put. Mora da je Elizabeth Homsi moćna, snažna kad je ona sama odabrala tko će predstavljati Hrvatsku. Ja sam više za to da žiri od nekoliko stručnjaka odabere nekoliko izvođača i od njih jednoga. Homsi će svojim potpisom jamčiti i za Ninin plasman – rekla je Urličić.

Ninine kolegice pak redom imaju riječi hvale za njene vokalne sposobnosti.

Samo da nije narodnjak

– Već se prije nagađalo da će Nina ići na Eurosong. Sviđa mi se ta odluka. Ali to je rizik za tako veliku pjevačicu. Eurosong može biti dvosjekli mač. Vjerujem da je HTV to odlučio jer im je tako financijski lakše. Televizija vjerojatno želi vratiti stari sjaj – rekla je Pamela Ramljak iz Feminnema. Zrinko Tutić tvrdi da se ovim potezom nije izmislila topla voda.

– Ljudi iz regije već godinama na ovakav način odabiru svoje predstavnike. Nakon deset godina propadanja na Eurosongu, ovo je za nas velik napredak. Na HTV-u su shvatili da ne znaju baš sve – zaključio je Zrinko Tutić.

– Kad imate Ivicu Kostelića, šaljete na natjecanje njega, a ne nekoga tko samo voli skijati. Prošle je godine Dora bila debakl jer se pitalo publiku. Da se ove godine njih opet pita, vjerojatno bi poslali narodnjak. Nina će nas, vjerujem, kvalitetno predstaviti – kazao je Jacques Houdek.

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar Meggi
Meggi
13:02 11.01.2012.

Ksenijina frizura, već dugi niz godina, nije dobar odabir.

Avatar Grunf
Grunf
15:15 11.01.2012.

a i jak je zabavni program na HTV-u

RE
retrovizor
10:53 11.01.2012.

gospođo Urličić svaka vama čast u vaše vrijeme,dajte odmarajte i pustite mlađu garnituru da pokuša dostići vaše korake iz karijere!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije