Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko, a naše!

Juraj Zigman odjenuo još jednu slavnu pjevačicu: Ponovno ostavio sve bez daha, a komplimenti pristižu

Zagreb: Otvorenje prvog ZIGMAN fashion store-a
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
22.12.2023.
u 22:45

Riječki dizajner Juraj Zigman odjenuo je slavnu repericu Doju Cat, a ovim kostimom ostavio je sve bez riječi

Svjetsko, a naše! Domaći dizajner Juraj Zigman ne prestaje oduševljavati svojim suradnjama sa svjetskim facama, a tako je bilo i ovog puta kada je na društvenoj mreži Instagram još jednom oduševio brojne pratitelje i odgonetnuo tko je zatražio njegov dizajnerski kostim. Nakon pjevačice Beyonce, Nicki Minaj, Lizzo i brojnih drugih, na red je došla i slavna pjevačica, zadnjih godina iznimno popularna Doja Cat. Upravo na ovaj način je kreacija hrvatskog dizajnera poprimila međunarodne razmjere.

Inače pjevačica pravog imena Amala Ratna Zandile Dlamini zasjala je na pozornici u Zigmanovom potpuno crnom kostimu u sklopu svoje "Scarlet" turneje. - Ponosan sam što sam dio ovog - napisao je u opis objave na društvenoj mreži hvaljeni dizajner i tako pokupio brojne pozitivne kritike na račun ovog spektakularnog kostima. "Napisah ja jednom da je Zigman, u kreacijama, ispred svog vremena, bravo!", "Zigmane, nikada ne razočaraš","Ikonično", "Perfektno napravljeno", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave, a njegovoj kolegici Matiji Vujici, koja također ima niz inozemnih kolaboracija, također ga je podržala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

VEZANI ČLANCI:

 

Ovaj poznati riječki dizajner svjetskog glasa odijevao je i svjetski poznatu Cardi B, Ritu Oru, Perrie Edward i Jade Thirlwall, a osim svjetski faca poznat je i po suradnji s Letom 3 i njihovim odjevnim kombinacijama na Eurosongu. Čak su ga i regionalne zvijezde angažirale za svoje važne projekte kao što je Jelena Karleuša i Sara Jo.

VIDEO: Domenica otkrila kako će provesti blagdane s dečkom i kumom Hanom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije