Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modno proljeće

Poznate dame zablistale na prvoj večeri Perwoll Fashion.hr-a

fashion hr
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/22
26.03.2014.
u 21:40

Počeo je 16. Perwoll Fashion.hr, a okupio je prilikom toga na Zagrebačkom velesajmu brojne poznate...

Počeo je 16. Perwoll Fashion.hr, a okupio je prilikom toga na Zagrebačkom velesajmu brojne poznate. Ivana Ergić stigla je u društvu prijateljice Rajne Raguž, koja ju je fotografirala dok je pozirala ostalim fotografima.

Stigla je u prve redove i Tihana Zalepugin, kao i Kristijan Curavić te Ivana Delač Đolo. Revije je gledao i Zoran Aragović, a stigla je i Marija Borić. Posebno su zablistali Jole i njegova supruga Ana. Prekrasna Ana zablistala je u punom sjaju, a nitko ne bi rekao da je rodila troje djece jer izgleda senzacionalno. Pojavile su se i prijateljice i kolegice Antonija Mandić i Renata Sopek, a zvijezda večeri i ovog puta bila je Severina, koja je, kao i obično, izgledala izvrsno.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

>>Šiljati lukovi katedrale spustili su se na pleća mlade modne nade

>>Dame Aleksandre Dojčinović otvorile modnu smotru

Komentara 2

TO
tonkica
22:33 26.03.2014.

Hihi, sad znamo zasto seve nije bila na odluci suda vezanom uz njenog sina...trebalo se sredit za otvorenje...lol

SA
samazg
20:43 28.03.2014.

Joj u šta se pretvorio VL!!! Nema Raspudića, nema Despota, nema Dujmovića...Sve drugovi riješiše. Ali, nema ni nas na kiosku. Jedino ponekad bacim pogled ovako, ugledam Seve i ekipu, pa u bijeg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije