Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo slučajnost?

Joksimovićeva pjesma za Eurosong plagijat Coldplaya?

koncert željka joksimovića (1)
Marko Prpić/Pixsell
12.03.2012.
u 11:57

Joksimović je i prilikom nastupa na Euroviziji prije nekoliko godina bio pod sličnom sumnjom

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije predstavio je svoju pjesmu pod nazivom "Nije ljubav stvar" s kojom će nastupiti u Bakuu. Riječ je o ljubavnoj baladi, tipičnoj za Željka Joksimovića, no već nakon prvog slušanja pojavili su se komentari da je uvod pjesme plagijat velikog hita grupe Coldplay - "Paradise".

Joksimović je i prilikom nastupa na Euroviziji prije nekoliko godina bio pod sličnom sumnjom jer su neki tvrdili da je pjesma "Lane moje" zapravo plagijat jedne azerbajdžanske pjesme.

Je li zaista riječ o plagijatu, procijenite sami.

Komentara 14

BO
bomba
12:56 12.03.2012.

Pa sve što je stvorio je podsječalo na nekoga drugog. Ta nije on toliki kapacitet da sve može napraviti a da je samo njegovo. Ima još takvih kao on ali on je trenutno broj 1 koji se služi tuđim idejamama i pripaja ih sebi.

SE
serđo
13:19 12.03.2012.

i on je plagijat sam po sebi, podsjeća me na onog saborskog zastupnika jedne manjine.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:35 12.03.2012.

Ova njegova pjesma je bez veze, a engleski mu je kao da ga netko lupa na stroju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije