Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U posjet starom prijatelju Kusturici

Johnny Depp stigao u Beograd

johnny depp
AFP
12.01.2010.
u 18:12

Hollywoodski glumac poseban je gost trećega Međunarodnog festivala “Kustendorf” koji se od srijede održava u Drvengradu na Mokroj Gori.

I Srbija svoju hollywoodsku zvijezdu ima! Naime, jedan od najpopularnijih hollywoodskih  glumaca, 47-godišnji Johnny Depp, danas je doputovao u Beograd gdje ga je dočekao njegov domaćin i prijatelj Emir Kusturica.

Depp se nakratko sreo i s Tadićem, a u Srbiju je doputovao kao poseban gost trećega Međunarodnog festivala “Kustendorf” koji se od srijede održava u Drvengradu na Mokroj Gori.

Depp će neko vrijeme ostati kao Kusturičin gost na Mećavniku, zajedno će dočekati Novu godinu prema julijanskom kalendaru, a u ta tri dana će razraditi i detalje novog filma koji zajedno pripremaju, a u kojem je ulogu prihvatila i tamnoputa ljepotica Salma Hayek.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
01:52 14.01.2010.

Stvar je jos kompleksnija nego sto izgleda. Uglavnom nikom nije sporno da je srpska kinematografija prezivela raspad zemlje a za hrvatsku, i pored par dobrih ostvarenja, to jos nije sigurno. E sad, zasto je to tako kad je hrvatska kinematografija u Jugoslaviji, i pored objektivno daleko vecih ogranicenja ideoloske prirode nego sto je to danas, bila znacajno bolja nego sto je danas. Kad bsimo sad pravili top 10 jugoslovenskih filmova verujem da bi hrvatskih bilo bar 3-4.

IC
icey
19:40 12.01.2010.

vidi se gdje je sloboda i kreativnost u filmu izraženija i kvalitetnija

TC
tigar-cro
08:29 13.01.2010.

icey;;; slazem se da je, filmska kultura, bogatija i kvalitetnija u Srbiji no, u nas......I, nemam nikakav problem da bih vam cestitao na tome sa zeljom da tako nastavite ali, i da se, kod nas, taj segment drustva, barem malo.....poboljsa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije