Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kate Beckinsale

Jedna od najtraženijih holivudskih glumica koja trenutno snima film u Zagrebu navijala za vatrene

10.12.2022.
u 10:45

Kate Beckinsale objavila je fotografije u hrvatskom dresu i čestitala hrvatskoj reprezentaciji

Nakon nekoliko mjeseci snimanja filma u Zagrebu, gdje se već osjeća kao da je kod kuće, Kate Beckinsale i njezina ekipa od početka Svjetskog nogometnog prvenstva vjerno navijaju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. U tim je prilikama uživala i u poznatom hrvatskom pivu, Ožujskom pivu, koje je već više od dva desetljeća ponosni sponzor Vatrenih.

Stoga, nije mogla sakriti svoje oduševljenje kada joj je na set stigao Žujin znak pažnje - gajba s personaliziranom porukom “Kate, jer ti si zakon!” - i dres Luke Modrića. Sve je podijelila na svojim društvenim mrežama na kojima ima desetak milijuna pratitelja.

 

“Hvala Ožujskom pivu na predivnom poklonu i dresu! Čestitam Hrvatskoj na plasmanu u polufinale! Volimo vas, uz vas smo!”, izjavila je slavna glumica.

 

“Htjeli smo joj se zahvaliti i pokazati kakvi su Hrvati kao domaćini i navijači. Kako ona ostavlja srce na setu, tako mi ostavljamo srce na terenu. Hvala joj što je podijelila naš poklon s cijelim svijetom i što svim srcem navija za naše Vatrene! Kate je zakon!”, izjavila je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pendrek57
12:24 10.12.2022.

Nista bez Zuje! Najbolje pivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije