Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postali gurmani

Jamie Oliver kuhat će božićni ručak za Brada i Angelinu

jamie oliver
AFP
26.09.2012.
u 08:19

Brad Pitt unajmio je slavnog britanskog kuhara nakon što su posljednjih mjeseci postali dobri prijatelji u Londonu.

Brad Pitt odlučio je ove godine igrati na sigurno za Božić. Unajmio je svog dobrog prijatelja kuhara Jamieja Olivera da pripremi večeru za njegovu veliku obitelj. Jamie je Brada pokušavao naučiti kuhati, ali Pitt se nije pokazao kao veliki gastronomski talent. Zbog toga je Oliver  pristao u vili Brada i Angeline u Surreyju  pripremiti veliku i bogatu večeru na Božić. Odlučio im je u punom sjaju pokazati kako se taj blagdan slavi u Europi s tradicionalnim britanskim specijalitetima. Brad i Angie posljednjih mjeseci borave u Londonu zbog novih filmskih projekata.

Brad i Jamie prijatelji su godinama, a još su se više zbližili otkad slavni glumac s obitelji živi u Velikoj Britaniji.  Dok Angie boravi na filmskom setu, Brad se odlučio posvetiti djeci. Često ga se može vidjeti u lokalnim supermarketima u kupnji svježih namirnica, a obožava djeci za večeru pripremati jednostavna jela koja oni vole.

Komentara 1

LI
liliZG
10:57 26.09.2012.

"obožava djeci za večeru pripremati jednostavna jela..."------------- "Jamie je Brada pokušavao naučiti kuhati, ali Pitt se nije pikazao kao veliki gastronomski talent"...........jedna tvrdnja pobija drugu..... Osim ako jednostavno jelo nije podgrijao sam nešto u mikrovalki ili skuhao hrenovke i glee čuda , nisu se raspale.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije